Βαριέμαι να δοκιμάζω ρούχα όσο δε φαντάζεσαι. Περισσότερο βαριέμαι να περιμένω στην ούρα για ένα δοκιμαστήριο, να προσπαθώ να χωρέσω τα πάντα σε ένα τόσο δα χώρο και έχεις κι αυτό τον απαίσιο φωτισμό να σου βγάζει στη φόρα κάθε ατέλεια. Γιατί να θέλω να τα δοκιμάσω, λοιπόν; Τα παίρνω όλα ένα νούμερο μεγαλύτερα και τελειώνει η υπόθεση! Είτε βαριέσαι τα δοκιμαστήρια, είτε όχι, ορίστε μερικά κομμάτια που καλό θα ήταν να τα παίρνεις ένα νούμερο μεγαλύτερα:

1. T - shirts. Πέρα από το ότι είναι πολύ πιθανό να μπουν στο πλύσιμο (ειδικά αν στα πλένει η μαμά μου), ταιριάζουν καλύτερα με το σορτσάκι ή το τζιν ή το κολάν σου αν είναι λίγο μεγαλύτερα από το νούμερο σου. To στιλ σου γίνεται λίγο πιο casual και ταιριάζει τόσο σε πιο χαλαρές ή πιο επίσημες εξόδους, ανάλογα το χρώμα και τη στάμπα. Με ένα rock Τ- shirt πηγαίνουν τα πάντα!

2. Πουκάμισα με γιακά. Θα τσαλακωθούν, το μόνο σίγουρο. Δεν είναι ωραίο να στρώνουν πάνω σου ακριβώς, προτιμώ να είναι λίγο πιο χαλαρά ώστε να μπορείς να γυρνάς τα μανίκια όσο θες και να τα νιώθεις κι εσύ πιο άνετα.

3. Μάλλινα πουλόβερ. Αυτά κι αν μπαίνουν στο πλύσιμο - τουλάχιστον τα δικά μου για ένα περίεργο λόγο μικραίνουν αρκετά σε κάθε πλύσιμο. Γι' αυτό πάρε ένα XXL να σωθείς και να μην κλαις τα χρήματα σου.

4. Κάλτσες. Ποιός τις βλέπει άλλωστε; Δε χρειάζεται να είναι τόσο μεγάλες ώστε να ξεπετάγονται από τα sneakers σου, αλλά μερικά νούμερα παραπάνω καθόλου δε μας πειράζουν.

5. Μπλουζοφορέματα. Καλά, σ' αυτή την περίπτωση δεν είμαι απόλυτη. Τα μπλουζοφορέματα είναι εξίσου ωραία είτε πιο φαρδιά είτε και εφαρμοστά. Εξαρτάται από το ύφασμα και την περίσταση, αλλά ένα λίγο πιο φαρδύ από το κανονικό σου μέγεθος χρειάζεται πάντα σε μια ντουλάπα.