Η ωραία πλάτη είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν μια γυναίκα άκρως ερωτική και που οι άντρες βρίσκουν σέξυ.

Υπάρχουν μερικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την τέλεια πλάτη, ώστε να δείχνεις τέλεια φορώντας εξώπλαται!

Δες αυτές τις ασκήσεις για τέλεια χέρια μέσα σε 5 λεπτά!

1.    Κωπηλατική με αλτήρες ένα- ένα χέρι


 
Μια άσκηση που μπορείς να την κάνεις και στο σπίτι! Στηρίξου με το γόνατό σου σε ένα πάγκο και βάλε το αντίστοιχο χέρι στον πάγκο ως στήριξη, έχοντας τον κορμό σου σχεδόν παράλληλο με το έδαφος. Ξεκινώντας με τον αλτήρα στο άλλο χέρι σου και έχοντας το τεντωμένο εντελώς, σφίξε την ωμοπλάτη και ανέβασέ το μέχρι το ύψος της κοιλιάς λυγίζοντας τον αγκώνα. Μείνε για λίγο εκεί και ύστερα αργά αργά κατέβασε το μέχρι να τεντώσει ξανά. Κάνε το ίδιο και με το άλλο χέρι.

Ποιες είναι οι 5 χειρότερες τροφές για μετά το γυμναστήριο;

2. Κωπηλατική με μπάρα 

Εύκολη άσκηση, αν και καλό θα ήταν να την κάνεις με επίβλεψη γυμναστή. Έχοντας τα πόδια μας ελαφρώς ανοιχτά, λυγίζεις τη μέση, ώστε ο κορμός να έλθει σχεδόν παράλληλα προς το δάπεδο. Τοποθέτησε τα χέρια σου τεντωμένα προς τα κάτω κρατώντας μια μπάρα, με τις παλάμες να κοιτάνε προς τα έξω. Εκπνέοντας φέρνουμε την μπάρα μέχρι την κοιλιά κάμπτοντας τα χέρια και έχοντας τους αγκώνες κοντά στο σώμα. Επανερχόμαστε στην αρχική θέση εισπνέοντας. Εάν δεν έχεις μπάρα, κάντο με δύο βαράκια.

3.    Έλξεις μονόζυγο

Μπορεί να σου φανεί στην αρχή πολύ δύσκολο και ότι μόνο ο Σβατζενέγκερ μπορεί να το κάνει, αλλά θα το συνηθίσεις! Ουσιαστικά, ξεκίνα να κρεμιέσαι από μια μπάρα από ψηλά –τα πόδια σου να μην ακουμπάνε στο πάτωμα- και τράβηξε το σώμα σου προς τα επάνω, μέχρι το πηγούνι σου να είναι πάνω στη μπάρα και μετά επίστρεψε αργά στην αρχική σου θέση. Κράτα τα πόδια σου ακίνητα κατά τη διάρκεια της άσκησης!

Θέλεις ωραίες γυμνασμένες γάμπες; Κάνε αυτές τις 4 ασκήσεις!

4. Pull over με μπάρα 

Επίσης άσκηση γυμναστηρίου. Κάθισε ανάσκελα σε έναν πάγκο κρατώντας την μπάρα στο άνοιγμα των ώμων. Λύγισε τα πόδια σου στον αέρα και σιγά σιγά άφησε τα χέρια πίσω από το κεφάλι ελαφρώς λυγισμένα και πάρε βαθιά αναπνοή τεντώνοντας το στήθος σου. Φέρε την μπάρα μπροστά στο στήθος εκπνέοντας, με τα χέρια ελαφρώς λυγισμένα και τους αγκώνες ανοιχτούς. Μπορείς να το κάνεις και με βαράκι!

Μετά από μερικές εβδομάδες, είσαι έτοιμη για ένα άκρως σέξι εξώπλατο φόρεμα!