Η αλήθεια είναι πως ένα εντυπωσιακό βλέμμα μπορεί να αλλάξει εντελώς όλο σου το πρόσωπο! Κάπως έτσι, οι έντονες βλεφαρίδες φαίνεται πώς αποτελούν το απόλυτο must του makeup σου τόσο για τις γιορτές όσο και γενικότερα. Μιας και ποτέ δεν έτυχε όμως να ασχοληθούμε παραπάνω με το θέμα ''πώς κάνω τις βλεφαρίδες μου πιο τέλειες από ποτέ'', μάλλον μας ξέφυγε μια πολύ σημαντική και χρήσιμη πληροφορία. Ήξερες πόσες στρώσεις μάσκαρα χρειάζονται οι βλεφαρίδες μας ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Το μαγικό νούμερο είναι το 30! Ναι μια χαρά διάβασες! Η μάσκαρα έχει αυτή τη δυνατότητα να ανανεώνει το πρόσωπό μας με μερικές μόνο κινήσεις. Προφανώς και δε χρειάζεσαι 30 στρώσεις για να πας στο γραφείο, αλλά για την έξοδο ή το πάρτι, όσο περισσότερες στρώσεις τόσο το καλύτερο για το look σου. Ο λόγος που μοιράζομαι μαζί σου αυτή την τελευταία ανακάλυψη είναι κυρίως γιατί εύχομαι πως μετά από τόση μάσκαρα θα φιλοτιμηθείς να χρησιμοποιήσεις μια κρέμα καθαρισμού μετά την έξοδο σου και πριν κοιμηθείς. Διαφορετικά, αν είναι να πέσεις για ύπνο με τόση ποσότητα μάσκαρας στις βλεφαρίδες σου, καλύτερα να το ξεχάσεις. Ούτε μία δε θα μείνει στη θέση της αν δεν τις προσέξεις!

Δοκίμασε το και δε θα χάσεις! Προσωπικά ευχαριστώ την makeup artist Amy Nadine που δημοσιεύει τέτοιες πληροφορίες που σώζουν ζωές!

Υ.Γ. Να μην κοιμηθείς με τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου, επαναλαμβάνω!