Η αδυναμία που έχουμε στα μαλλιά μας δεν κρύβεται. Πριν μπεις στο μπαρ θα τα σουλουπώσεις, πριν βγεις από το σπίτι θα τα χιλιοτσεκάρεις στον καθρέφτη, αφού μπεις στο αυτοκίνητο θα κοιταχτείς για να ηρεμήσεις ότι όλα είναι okay και πριν δεις τον τύπο που σου αρέσει θα ρωτήσεις την κολλητή σου ''τα μαλλιά μου είναι εντάξει;''. Μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης μας βασίζεται στα μαλλιά μας, γι' αυτό άλλωστε ξοδεύουμε τόσα χρήματα και τόσο χρόνο για να τα περιποιηθούμε. Ε, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να τα κρύψεις λίγο, να μην τα σουλουπώσεις, να τα αφήσεις στη μοίρα τους.

Το τελευταίο trend που εμφανίστηκε στο instagram είναι το εξής: φοράς το πουλόβερ με το turtleneck και ΔΕ βγάζεις τα μαλλιά από μέσα - αυτή τη σχεδόν αυτόματη κίνηση  που κάνουμε όλες με το που ντυθούμε. Βγάζει ένα μυστήριο, δεν μπορείς να πεις. Μοιάζεις σαν να κρύβεσαι από κάποιον ή σαν να κρυώνεις τρομερά ή λες και παρακολουθείς κάποιον πρώην και δε θες να σε καταλάβει. Ισχύει πάντως ότι στις κρύες μέρες του χειμώνα το συγκεκριμένο trend σε κρατάει ζεστή (και σικ). Τώρα αν δεν έχεις τόσο μακριά μαλλιά ώστε να πιαστούν δήθεν τυχαία στο turtleneck του πουλόβερ σου δεν πειράζει, όλο και κάποιο άλλο trend θα εμφανιστεί για σένα με το κοντό μαλλί - αν και μπορείς να σηκώσεις λίγο παραπάνω το λαιμό του πουλόβερ και ίιισως να το πετύχεις.

Για να τελειοποιηθεί το turtleneck μαλλί χρειάζεται να αφήσεις μερικές λεπτές τούφες εκτός του πουλόβερ, έτσι ώστε να μη φαίνεται πολύ στημένο. Οι σπασμένες άκρες σου ούτε που θα φαίνονται, ενώ αν καταφέρεις να συνδυάσεις χρωματικά το κραγιόν που θα βάλεις με το πουλόβερ που θα φορέσεις, θα δημιουργήσεις το τέλειο street look.

Φωτογραφίες