Η Rita Ora φαίνεται σαν να έχει το πιο τέλειο δέρμα χωρίς μισή ατέλεια. Θα μου πεις το ίδιο συμβαίνει με όλες τις celebrities, καθώς βάφονται πολύ και έχουν 100 άτομα να ασχολούνται με το δέρμα και τα μαλλιά τους. Η συγκεκριμένη έχει ένα μικρό μυστικό για τους μαύρους κύκλους και τη σωστή χρήση τoυ concealer - να ναι καλά η makeup artist της που το αποκάλυψε, μήπως και το δοκιμάσουμε κι εμείς δηλαδή!

Απομυθοποίηση τώρα!

Η Kathy Jeung, η makeup artist της Rita Ora, δουλεύει αποκλειστικά μαζί της πλέον και αποκαλύπτει - πάλι καλά - τί της βάζει κάτω από τα μάτια της και φαίνονται μονίμως τόσο ξεκούραστα, σαν να κοιμήθηκε για ώρες. Όταν η Rita Ora έχει μαύρους κύκλους, λοιπόν, το μακιγιάζ της περιλαμβάνει ένα ροδακινί ή ροζ concealer κάτω από τα μάτια, ειδικά στις περιοχές που φαίνονται σκουρόχρωμες από την κούραση. Κάπως έτσι, το σκούρο χρώμα που έχει πάρει η επιδερμίδα γίνεται ουδέτερο χρωματικά. Έπειτα, βάζει ένα ακόμη concealer που να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από το foundation. 

Σε περίπτωση που δεν έχεις concealer σε ροζ ή ροδακινί χρώμα, η makeup artist σου έχει τη λύση. Μπορείς να βάλεις ελάχιστη ποσότητα από το αντίστοιχο ματ κραγιόν σου (κόκκινου ή πορτοκαλί χρώματος) και ένα concealer απόχρωσης λίγο πιο ανοιχτής από το foundation σου.

Tόσο απλά!

Αλήθεια, εσύ θα έβαζες ματ κραγιόν κάτω από τα μάτια σου;