Το τι θέλει μια γυναίκα είναι… επιστημονική φαντασία- ναι, είμαστε λίγο παρανοϊκές-  αλλά σίγουρα μπορούμε να σας απαντήσουμε τι ΔΕΝ θέλουμε.

 

swag

 

Κορίτσια, διαβάστε και γελάστε -και θυμηθείτε γκόμενους που είχαν αυτά τα χαρακτηριστικά- και αγόρια, δείτε προσεκτικά τι δεν πρέπει να έχετε:

1. Υπερβολικά μακρύ ή κατσαρό γένι. Ναι, μας αρέσει το αξύριστο –πολύ- αλλά μην έρθεις και σαν παπάς. Είναι λίγο αστείο. Και λίγο βρώμικο.

 

.

2. Τρίχες στην πλάτη ή τον λαιμό. Αντιαισθητικό και αποκρουστικό.

3. Πολύ μεγάλα παντελόνια. Είτε από άποψη είτε επειδή…  σακούλιασαν, το oversized σε έναν άντρα δεν είναι ωραίο. Στην γυναίκα πάλι, μας αρέσει πολύ.

4. Υπερβολικά αδύνατοι άντρες. Δεν ήταν ούτε είναι ούτε πρόκειται να είναι ποτέ θελκτικοί.

5. Άσπρες κάλτσες. Μα καλά, υπάρχουν άντρες που αγοράζουν άσπρες κάλτσες; Δυστυχώς ναι. Μακριά….!

6. Άσπρα εσώρουχα με το κλασικό Υ. Μπλιαχ

7. Μεγάλες ζώνες. Με αετούς, μάρκες, ονόματα, με οτιδήποτε πάνω. Είναι απαράδεκτες!

8. Κοντές μπλούζες. Γιατί φαίνεται η κοιλιά –εάν έχουν- και κυρίως γιατί εάν σκύψουν το θέαμα είναι…  σοκαριστικό!

9. Σανδάλια. Θα έβαζα και τις σαγιονάρες, αλλά είμαι επιεικής και θα μείνω στα σανδάλια. Είναι θεμιτά μόνο εάν είσαι gay, gay icon και είσαι στη Μύκονο.

 

.

10. Γραβάτες πολύ κοντές ή πολύ μακριές. Μα καλά, ποιος τις ανακάλυψε;

11. Χρυσή αλυσίδα. Πολύ λουμπενιάρικο, ρε παιδί μου…

12. Πολύ στενό και κοντό μαγιό. Πραγματικά, αυτοί οι άντρες στην παραλία με αυτού του τύπου τα μαγιό, πόσο αστείοι είναι και παράλληλα πόσο ωραίοι νομίζουν ότι είναι;

13. Βρώμικα παπούτσια. Κοίτα, το allstaraki αν δεν είναι και λίγο βρώμικο, δεν έχει τη χάρη του. Αλλά εάν βγείτε πρώτο ραντεβού, κάπου πιο «καλά» και σκάσει μύτη με βρώμικα παπούτσια, sorry κιόλας, αλλά ας μείνει με την μπίχλα του.

14 Μπλούζες με πολύ μεγάλο V. «Κάθε φορά που ένας άντρας φοράει μπλούζα με πολύ μεγάλο V, ένα κορίτσι βλέπει ποδόσφαιρο πίνοντας μια μπύρα»

15 Φλούο χρώματα. Το δέχομαι μόνο σε αθλητικά παπούτσια. Πουθενά αλλού για άντρες –μη σου πω, ούτε για γυναίκες!