Hπιες οι εξελίξεις  αυτή την βδομάδα για όλα τα ζώδια καθώς οι δύσκολες όψεις και τα έντονα πλανητικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου έχουν απομακρυνθεί οριστικά. Ο Ερμής θα ολοκληρώσει την δίμηνη πορεία του στον Ζυγό και από τις 2 μέχρι τις 20/11  θα εγκατασταθεί στον Σκορπιό. Η επικοινωνία θα αποκτήσει περισσότερη εμβάθυνση και εσωστρέφεια οι σκέψεις θα είναι πιο απόλυτες η καχύποπτες και οι αποφάσεις πιο ακραίες. Θετικά αποτελέσματα θα έχουν αυτό το διάστημα οι έρευνες και οι παρασκηνιακές κινήσεις.

Η Αφροδίτη με τον Άρη θα συνεχίσουν να είναι σε όψη συνόδου στο 3ο δεκαήμερο της Παρθένου ενώ ο Δίας ως πιο αργός πλανήτης θα συνεχίσει να κινείται στο 2ο δεκαήμερο του ίδιου ζωδίου, τέλος στις 31/10 θα σχηματιστεί το θετικό τρίγωνο του Ήλιου από τις αρχικές μοίρες του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, όψη που θα ενισχύσει το συναίσθημα, τον ρομαντισμό και την αλληλεγγύη.

 

Κριός

Show me the money

 

Η βδομάδα αυτή θα είναι από τις ήρεμες για σας ίσως και ουδέτερες αφού τα δύσκολα ταρακουνήματα του Ουρανού και του Πλούτωνα έχουν ξεπεραστεί. Οι παρουσίες του Ήλιου και του Ερμή στον Σκορπιό για όλη αυτή την βδομάδα θα είναι ενισχυτικές για τα οικονομικά και τις όποιες συμφωνίες γύρω από αυτά όμως παράλληλα δίνουν τις τάσεις για ένα κλείσιμο κύκλου η αλλαγών σε συνεργασίες η σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Έντονη παραμένει η δράση στην καθημερινότητα σας πολλές υποχρεώσεις αλλά και ευάλωτη η υγεία σας από διάφορες λοιμώξεις.

 

Ταύρος

Κινητικότητα στις σχέσεις

 

Οι παρουσίες του Ήλιου και του Ερμή μετά τις 2/11 στον πολικό σας Σκορπιό θα κινητοποιούν ευχάριστα την κοινωνική και ερωτική σας ζωή, πολλές επαφές και γνωριμίες θα κάνετε αυτή την βδομάδα και γενικότερα επιτυχίες στα σχέδια και στους στόχους σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι θετικές παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στην Παρθένο για όλη αυτή την βδομάδα θα τονίσουν την δημιουργικότητα σας και θα ενισχύσουν την καλή σας τύχη. Ρομαντισμός και καλό κλίμα στην ερωτική σας ζωή

 

 

Δίδυμοι

Εντάσεων συνέχεια!

 

Για σας αυτό το διάστημα αποδεικνύεται αρκετά προσοδοφόρο και γόνιμο για τις εργασιακές σας επιδιώξεις καθώς κάνετε νέα σχέδια και συναντήσεις η μελετάτε ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα. Η εγκατάσταση του Ερμή στον Σκορπιό από τις 2/11 σας ωθεί να κινηθείτε με μυστικότητα και διερευνητικά ενώ βοηθάει ιδιαίτερα στην απόκτηση σημαντικών στοιχείων για διάφορες υποθέσεις σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον 4ο ηλιακό σας οίκο θα συνεχίσουν και αυτή την βδομάδα να προκαλούν προβλήματα, αναστατώσεις και άγχος στην καθημερινότητα σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, παράλληλα η πορεία του Δία στην Παρθένο και στο 2ο δεκαήμερο προκαλεί υπερβολές η διάθεση για ρίσκα που δεν σας βγαίνουν σε καλό

 

 

Καρκίνος

Eπιτυχία στους στόχους σας

 

Οι πλανήτες στον φιλικό σας Σκορπιό, Ήλιος- Ερμής, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για τις προσωπικές σας υποθέσεις, ερωτικά ζητήματα, σχέσεις με φίλους και παιδιά όπως και για υποθέσεις που σχετίζονται με ομάδες, δημιουργικότητα και επιχειρηματικότητα. Μπαίνετε ουσιαστικά σε ένα διάστημα πιο βατό και πιο ξένοιαστο αφήνοντας πίσω σας όλα αυτά που σας είχαν προκαλέσει προβλήματα και αναστάτωση το προηγούμενο δίμηνο. Θετική και η τριπλή σύνοδος του Άρη της Αφροδίτης και του Δία στην Παρθένο για υποθέσεις που συνδέονται με ταξίδια, συμφωνίες, επαφές, γνωριμίες η σπουδές και νομικά ζητήματα, πιο ουσιαστική και επιτυχημένη η επικοινωνία σας με τους άλλους.

 

 

Λέων

Διάθεση κυριαρχίας

 

Οι παρουσίες του Ήλιου και του Ερμή στον Σκορπιό θα εστιάσουν την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ενώ σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να βγάλουν υποθέσεις από το παρελθόν, έντονες φοβίες η βιώματα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθούν αρκετά προβληματικές καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα σύμπνοιας και ομαλής επικοινωνίας. Καλές προϋποθέσεις θα υπάρχουν αυτό το διάστημα στα οικονομικά σας καθώς κυρίως η παρουσία του Δία αλλά και της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σας οίκο θα εξακολουθήσουν να ενισχύουν την τύχη σας και την διάθεση να διασφαλίσετε χρήματα που περιμένετε από διάφορες νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που ξεκινάτε, από τον σύντροφο σας η από διάφορα έσοδα που έχουν καθυστερήσει.

 

 

Παρθένος

Η τύχη με το μέρος σας

 

Θετική και εποικοδομητική περίοδος για σας ειδικά αν ανήκετε στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς η διπλή σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης ενεργοποιούν θετικά την ερωτική σας ζωή αλλά και την επαγγελματική η οικονομική σας πορεία. Ο Δίας στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα είναι ιδιαίτερα θετικός για την καριέρα σας αλλά και για νομικές υποθέσεις που χειρίζεστε η για νέα σχέδια και εκκινήσεις, σπουδές και μετάδοση γνώσεων. Αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικές συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα, ταξίδια και μετακινήσεις ενώ βελτιώνονται ιδιαίτερα και οι σχέσεις σας με τους άλλους.

 

 

Ζυγός

Νέες οικονομικές προοπτικές

 

Τέλος οριστικό σε διάφορες ατυχίες οικονομικές που είχατε υποστεί το προηγούμενο πεντάμηνο ίσως και περισσότερο λόγω της παρατεταμένης παρουσίας του Κρόνου στον Σκορπιό. Οι νέες θέσεις του Ερμή από τις 2/11 και του Ήλιου, η νέα σελήνη που θα ακολουθήσει αργότερα στα μέσα του Νοέμβρη δημιουργούν θετικές προοπτικές στα οικονομικά σας και στα επαγγελματικά σας κατ’ επέκταση. Προσέξτε όλη αυτή την περίοδο για μυστικές διεργασίες που μπορεί να γίνουν στην προσωπική σας ζωή η για ανταγωνισμούς και αιφνιδιασμούς που μπορεί να υποστείτε από τους άλλους. Επίσης πολλά σχόλια και κουτσομπολιά που θα έχουν αρνητική επίπτωση στην φήμη σας αλλά και συνθήκες η άτομα που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην καριέρα σας. Πολλά πράγματα που μπορεί αυτή την εποχή να κινούνται εν αγνοία σας θα αποκαλυφθούν αργότερα.

 

Σκορπιός

Νέα ξεκινήματα

 

Οι παρουσίες του Ήλιου και του Ερμή από τις 2/11 στο ζώδιο σας θα έχουν ευχάριστες επιδράσεις στην προσωπική σας προβολή και την επικοινωνία τις γνωριμίες και στις σχέσεις σας. Το τελευταίο διήμερο του Οκτώβρη θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ρομαντικό για τις ερωτικές σας σχέσεις η για σχέδια που κάνετε με τους αγαπημένους σας ενώ οι παρουσίες του Άρη, της Αφροδίτης και του Δία στην Παρθένο για όλη αυτή την βδομάδα θα έχουν θετικό χαρακτήρα για την κοινωνική σας ζωή και την επιθυμητή έκβαση των προσωπικών σας στόχων. Πιο ευνοημένοι εσείς που είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο.

 

 

Τοξότης

Εκρηκτικότητα και διάθεση επέκτασης

 

Η τριπλή σύνοδος στην Παρθένο- Άρης, Αφροδίτη και Δίας έχουν καταφέρει να προκαλέσουν πυρετώδεις διεργασίες στον χώρο της δουλειάς και των επαγγελματικών η οικογενειακών σχέσεων. Το διάστημα αυτό και συγκεκριμένα ο μήνας Νοέμβρης θα είναι αρκετά δύσκολος και έντονος για σας ειδικά και περισσότερο στο 2ο δεκαπενθήμερο του καθώς οι επιδράσεις του Κρόνου, του Ποσειδώνα αλλά και του Δία θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε διάφορες σημαντικές σας υποθέσεις. Καλό θα είναι να βάλετε φρένο σε λάθη που μπορεί να γίνουν αυτό το διάστημα ενώ καλό θα είναι να περιορίσετε την αφέλεια η όλα αυτά τα στοιχεία και τις επιλογές που κατά καιρούς σας έχουν βάλει σε διάφορους μπελάδες.

 

Αιγόκερως

Τα δύσκολα τέλειωσαν...

 

Τα δύσκολα έχουν ξεπεραστεί και για σας καθώς από τις αρχές Νοεμβρίου μπορεί να εμφανιστούν πιο ομαλές εξελίξεις αλλά και ευκαιρίες για να ξεφύγετε από δυσκολίες και εμπόδια που είχατε υποστεί μέχρι τώρα. Οι παρουσίες του Δία, της Αφροδίτης και του Άρη στην Παρθένο θα είναι ιδιαίτερα ενισχυτικές για σας και τις κοινωνικές σας γνωριμίες η για δραστηριότητες που συνδέονται με εξωτερικό, γραπτά και νομικά ζητήματα. Αρκετοί από σας θα γεφυρώσετε διαφορές και θα εξομαλύνετε πλήγματα που είχατε στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια στο κύρος και στην φήμη σας. Νέοι στόχοι θα μπουν στην ζωή σας αλλά και ευκαιρίες για νέες ουσιαστικές γνωριμίες

 

 

Υδροχόος

Ξαφνικά κι απρόοπτα 

 

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και η εγκατάσταση του Ερμή εκεί μετά τις 2/11 θα ενεργοποιήσουν καταστάσεις που συνδέονται με την καριέρα, την φήμη και τις σχέσεις σας με τα άτομα που συγκατοικείτε. Θετικές προοπτικές εξακολουθούν να εμφανίζουν τα οικονομικά σας μέσω κληροδοτημάτων, παροχών η βοηθημάτων από τρίτους σε όλη την διάρκεια αυτής της βδομάδας όμως δύσκολες εξελίξεις θα υπάρχουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας κυρίως κοντά στις 3/11 ημερομηνία που θα ολοκληρωθεί το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στις 10ο του πολικού σας Λέοντα. Περίοδος και διάστημα που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα και να ενισχύσει τις υπάρχουσες διαφορές με τους οικείους σας. Θέματα κατοικίας και διαμονής θα είναι στο κορύφωμα τους

 

 

Ιχθείς

Σημαντικές ευκαιρίες

 

Η τριπλή σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης του Δία και του Άρη στην Παρθένο και στον 7ο ηλιακό σας οίκο για όλη αυτή την βδομάδα παρουσιάζουν θετικές συγκυρίες και δυνατές ευκαιρίες στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας που αυτή την εποχή φαίνεται να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κάποιοι από σας ενδέχεται να επισπεύσουν διαδικασίες για επισημοποίηση ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες και θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή. Οι παρουσίες του Ήλιου και του Ερμή μετά τις 2/11 στον φιλικό σας Σκορπιό θα τονίσουν την επικοινωνία σας όπως και την διάθεση σας για ταξίδια, επαφές, συναντήσεις και σπουδές. Μέχρι τις 3/11 προσέχετε κάποιες επιπλοκές στην δουλειά η στην υγεία σας.