Οταν οι άνθρωποι αποφασίζουν πώς να χειριστούν τους πρώην τους έχουν στη διάθεση τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να διαλέξουν συνήθως τον πιο βολικό. Άλλοι επιλέγουν να κρατήσουν τους πρώην τους κοντά τους, να τους βρουν ένα ρόλο να έχουν στη ζωή τους, μια δικαιολογία για να μη χρειαστούν να τους ξεσυνηθίσουν βρε αδερφέ - κακό πράγμα η συνήθεια. Άλλοι μπορεί να συνυπάρχουν μαζί τους αναγκαστικά, για χάρη της παρέας ας πούμε. Και φυσικά άλλοι που - μεταξύ μας κάνουν την καλύτερη δουλειά μάλλον - δε θέλουν ούτε να τους δουν. Από μακριά κι αγαπημένοι δε λένε; Ε αυτό!

Οι πρώην πλέον έχουν γίνει και κάτι σαν trend - κοπέλα που δεν έχει έναν πρώην να του φορτώσει όλα τα κακά της μοίρας της και να τον καταριέται στην πρώτη ευκαιρία, δεν έχει νιώσει τον έρωτα στο πετσί της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εκεί που πρέπει να τα βγάλεις πέρα με τους δικούς σου πρώην, σκάει από το πουθενά μια ακόμη πιο τρομακτική κατηγορία ... οι πρώην του αγοριού σου. Κάπου εδώ, το πράγμα αποκτάει ενδιαφέρον. Πάντα ευχόσουν να εξαφανιστούν οι πρώην όλων όσων βγαίνεις, θα δεις όμως πώς θα υπάρξουν περιπτώσεις όπου θα πρέπει να τις ανεχτείς - για την αγάπη σου όλα!

Κακά τα ψέματα, η περιοχή της πρώην είναι επικίνδυνη και κρύβει παγίδες. Όσο ξεπερασμένη κι αν είναι πλέον οι σχέση που είχαν, εσένα θα σε τρώει διαρκώς το αν έχει μείνει καμιά ξεχασμένη σπίθα που θα τους φέρει και πάλι μαζί. Ποτέ δεν μπορείς να το ξέρεις στα σίγουρα αυτό! Κυρίως γιατί δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεσαι συχνά με τον πρώην σου για να συμβεί το μοιραίο. Θα ήθελες πολύ να ξεσηκώσεις καμιά τεχνική από τα Mean Girls για να τη βγάλεις από την μέση, αλλά όσο τη διώχνεις, τόσο δημιουργείς κόντρα από το πουθενά. Ένα πράγμα έχω να σου πω, μην κάνεις αυτό που θα επιθυμούσε κάθε πρώην που σέβεται τον εαυτό της, δηλαδή να στοιχειώσει την επόμενη σχέση του πρώην της. Μπορεί να θέλει όντως να μαλώνετε γι' αυτή, να νιώθεις μειονεκτικά και να τη βλέπεις σαν απειλή, το ερώτημα είναι ... εσύ θα πέσεις στην παγίδα; Μπορεί και να μην της καίγεται καρφάκι για σένα, απλά μέχρι να σιγουρευτούμε παίρνουμε τα μέτρα μας κι εμείς.

Τί άλλο μπορείς να κάνεις; Το πιο απλό, να αφήσεις όλα τα σατανικά σχέδια στην άκρη και να είσαι απολύτως ειλικρινής με το αγόρι σου γι' αυτό που νιώθεις. Σε ενοχλεί που τη βλέπει ή την αναφέρει ή την κάνει παρέα; Πες το και είναι στο χέρι του μετά το αν θα το χειριστεί με τρόπο που θα σε ηρεμήσει.

Τί να μην κάνεις; Μην την κάνεις εσύ από μόνη σου το τρίτο πρόσωπο της σχέσης. Ακόμη κι αν δεν είχε καμία πρόθεση να τη δει ξανά ερωτικά, μπορεί να του το βάλεις εσύ στο μυαλό - επιστροφές καταστροφές δηλαδή.

Τί να προσέξεις; Το να είναι okay με το να τη βλέπει και να συνυπάρχουν μπορεί να δείχνει ότι όλα τα συναισθήματα έχουν όντως πλέον ξεπεραστεί. Χειρότερο (και πολύ πιο ύποπτο) θα ήταν αν δεν ήθελε να συνυπάρχουν καν στην ίδια γειτονιά, πόλη ή χώρα.