Είσαι έτοιμη να βγεις με τους φίλους σου και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις μπαταρία, άντε μετά να σε βρουν οι γονείς σου ή να καταφέρεις να μιλήσεις με το αγόρι σου. Καταστροφή! Ναι ξέρω ακριβώς πώς νιώθεις μιας και το κινητό μου - δεν ξέρω πως τα καταφέρνει - είναι διαρκώς χωρίς μπαταρία. Αν έχεις smartphone κι εσύ  - και δεν έχεις ξεμείνει στην εποχή των κινητών με το φιδάκι και τα εικονομηνύματα - τότε σου βρήκα ΤΗ λύση. Φόρτισε το έξυπνα και δε θα χάσεις!

Την επόμενη φορά που θα έχεις λίγη μπαταρία και ακόμη λιγότερο χρόνο για φόρτιση, μπορείς να πας στις ρυθμίσεις του κινητού σου και να το βάλεις σε κατάσταση πτήσης. Θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά και η φόρτιση θα γίνει πιο γρήγορα από ποτέ. Γιατί συμβαίνει αυτό; Το πιο βασικό, η λειτουργία πτήσης αρχικά απενεργοποιεί το internet στο κινητό σου, που αλήθεια φταίει σε τεράστιο βαθμό που πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία σου. Απενεργοποιούνται οι αυτόματες ρυθμίσεις που παίζουν κι αυτές ένα μεγάλο ρόλο σ' αυτό αλλά και οι ειδοποιήσεις από τα social media. 

Τουλάχιστον κάπως έτσι γλιτώνεις μπαταρία και δε χρειάζεται να είσαι διαρκώς μ' ένα φορτιστή στο χέρι σ' όποιο μαγαζί βρεθείς!