Νέος κύκλος γεγονότων ξεκινάει αυτή την εβδομάδα με τη νέα σελήνη στις 13/10 στις 19ο του Ζυγού, φαινόμενο που θα φέρει ραγδαίες και απότομες εξελίξεις γενικότερα αλλά και ειδικότερα για τους εκπροσώπους της παρορμητικής ομάδας του 2ου δεκαημέρου. Η έντονη συμμετοχή του Ουρανού από τον Κριό σε αυτό τον σεληνιακό σχηματισμό προκαλεί ανατροπές, αποκαλύψεις και εκκεντρικές καταστάσεις. Προσοχή λοιπόν στις απερισκεψίες και γενικότερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες αυτή την περίοδο που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έκρυθμη για όλους μας. Η Αφροδίτη θα συνεχίσει την διέλευσή της στην Παρθένο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει αντίθεση με τον πλάνο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, προκαλώντας σκάνδαλα οικονομικά ή ερωτικά, παγίδες και ουτοπίες κυρίως για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού του 1ου δεκαημέρου. Η πολυαναμενόμενη σύνοδος του Άρη- Δία με την επικουρία του Πλούτωνα από τις 13ο του Αιγόκερω στις 17/10 φέρνει ελπίδα και ανάσα στους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους ενώ το θετικό εξάγωνο του Ερμή- Κρόνου για όλη σχεδόν την εβδομάδα ενισχύει την λογική, την ορθή κρίση τις σωστές κατ’ επέκταση αποφάσεις!

Κριός - Καιρός για επανάσταση!

Ο Ουρανός στο ζώδιό σας έχει βαλθεί να κινήσει τις διαδικασίες αλλαγών σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η νέα σελήνη που θα γίνει απέναντι από το ζώδιό σας στις 13/10 προκαλεί έντονες ανακατατάξεις σε ότι θεωρείτε δεδομένο ή κεκτημένο αυτή την εποχή. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν κάτω από νέο πρίσμα, ενώ η διάθεσή σας φαίνεται να είναι περισσότερο ακραία απέναντι στους άλλους. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να ανακινηθούν παλιές διαφορές, να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που αγνοούσατε η να προχωρήσετε σε αποφάσεις δυναμικές και ριζοσπαστικές. Συμβουλευτικά σας λέω ότι αυτή η εποχή θα είναι η κατάλληλη για να αποτινάξετε σχέσεις και πρόσωπα που προκαλούν προβλήματα στη ζωή σας, να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή σπίτι, ακόμα και χώρα διαμονής. Προσέχετε παρά ταύτα τάσεις ατυχημάτων και γενικότερα απερίσκεπτες ενέργειες και επιλογές

Ταύρος - Καλύτερα δεν γίνεται!

Η νέα σελήνη στο Ζυγό από τις αρχές της νέας εβδομάδας φαίνεται να επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις στη δουλειά ενώ καλό θα είναι να προσέξετε την υγεία σας και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα ή τις πρακτικές σας υποθέσεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο ενισχύει την ερωτική σας ζωή όμως μέχρι τις 17/10 που θα σχηματίσει μια δύσκολη αντίθεση με τον Ποσειδώνα μπορεί να πάρετε απογοητεύσεις Σε ό,τι αφορά το έτερο ήμισυ ή κάποιους αγαπημένους σας όμως, η θετική σύνοδος του Άρη- Δία στην Παρθένο και η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα εξασφαλίσει ουσιαστική αναγέννηση και μια σημαντική δικαίωση. Θετικές εκβάσεις σε νομικά θέματα, συμφωνίες, νέα εγχειρήματα ή ξεκινήματα.

Δίδυμοι - Παγίδες παντού!

Η παρουσία του Άρη του Δία και της Αφροδίτης στην Παρθένο κάνουν την οικογενειακή σας ζωή δύσκολη και γενικότερα επιδεινώνουν τα όποια προβλήματά σας. Αυτή την εβδομάδα προσέχετε μέχρι τις 17/10 κυρίως απογοητεύσεις, αναστατώσεις και χαώδης καταστάσεις με τους γύρω σας όπως και διάφορα ζητήματα με τα οικονομικά σας. Ουσιαστικά αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας και άμεσα προσηλωμένοι στα προβλήματα που θα προσπαθήσετε να λύσετε ή που θα προκύψουν για σας. Ευνοϊκές προοπτικές μπορεί να εμφανιστούν προς το τέλος αυτή της εβδομάδας για τα οικονομικά σας (ίσως πάρετε χρήματα που περιμένετε από τρίτους). Προσέξτε στόχους ή συλλογικές κινήσεις σας. Γενικότερα μην εμπιστεύεστε κανένα αυτή την εποχή και μην οδηγείστε από πανικό σε λανθασμένες επιλογές.

Καρκίνος - Και πάλι αναταράξεις!

Η νέα σελήνη στον Ζυγό από τις αρχές αυτή της εβδομάδας σας «ξεβολεύει» και σας ωθεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή αντιπερισπασμού. Ουσιαστικά αυτή η περίοδος αναμένεται να είναι γεμάτη με γεγονότα που προκαλούν έντονες αλλαγές ακόμα και σε καθημερινά πράγματα σε στόχους που μπορεί να αποδειχθούν ανέφικτοι προς το παρόν ή σε εξελίξεις απρόβλεπτες και απρόοπτες. Θέματα κατοικίας και δουλειάς θα είναι για σας αυτή την περίοδο πολύ σημαντικά, όπως και σχέσεις ή συνεργασίες που αποδεικνύονται πολύ κατώτερες των προσδοκιών σας. Θετικό στοιχείο αυτή την εβδομάδα θα είναι οι παρουσίες πλανητών στην Παρθένο από όπου μέχρι το τέλος αυτού του μήνα θα σας προσφέρουν θετικές δυνατότητες στη δουλειά, τις επαφές, τις συμφωνίες η σε νομικά ζητήματα.

Λέων - Απρόσμενες εκπλήξεις

Θετικά μηνύματα φαίνεται να έχετε αυτή την περίοδο στη δουλειά και στα οικονομικά σας, όμως προσέξτε τάσεις εξαπάτησης μέχρι τις 17/10 ή διάφορα απρόοπτα έξοδα που μπορεί να βγουν στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Η σύνοδος του Άρη- Δία και η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα βοηθάει τα νέα επαγγελματικά εγχειρήματα ενώ δημιουργεί ενδεχόμενα ανανέωσης και αναγέννησης επαγγελματικής και οικονομικής. Η νέα σελήνη στον Ζυγό με την έντονη συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανατροπές στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας, συνεργασίες ή συμφωνίες που έχετε κάνει ενώ μπορεί να γίνει αιτία για απρόοπτες πληροφορίες, εντάσεις και προκλήσεις με τους γύρω σας. Το διάστημα αυτό γενικότερα θα πρέπει να προσέχετε αν υπάρχουν ήδη προηγούμενες διαφορές με τρίτους ή θέματα νομικά που εκκρεμούν και γενικότερα εξελίξεις που μπορεί να σας εκπλήξουν μάλλον δυσάρεστα και αιφνιδιαστικά. Σε πολλές περιπτώσεις πάντως μπορεί να έχετε επαφή με άτομα από το παρελθόν και γενικότερα να προωθήσετε στόχους και σχέδια μέχρι τις 16/10

Παρθένος - Και καλά και δύσκολα

Για πολλούς από εσάς τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή βρίσκονται στο ζώδιό σας και ενεργοποιούν καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Θετικές προοπτικές εμφανίζονται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα για εσάς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς η θετική σύνοδος του Άρη- Δία και η θετική του σχέση με τον Πλούτωνα δημιουργούν ευκαιρίες για πλουτισμό και εντέλει μια θεαματική αναγέννηση στη δουλειά σας. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μέχρι τις 17/10 σας εκθέτει σε διάφορους κινδύνους προσωπικούς ή οικονομικούς και κοινωνικούς που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα προκειμένου να αποφύγετε μπερδέματα ή δυσάρεστη έκθεση προς τρίτους. Προσέξτε επίσης ερωτικές επιλογές που κάνετε, επαφές με άτομα που μπορεί να σας παραπλανήσουν και γενικότερα το όποιο δέλεαρ που μπορεί να αποβεί φιάσκο.

Ζυγός - Αλήθειες και ψέματα

Η νέα σελήνη που θα γίνει στο ζώδιό σας στις 13/10 ανοίγει ένα κύκλο έντονων γεγονότων που θα χρειαστεί ιδιαίτερη ωριμότητα, σοβαρότητα και σύνεση για να τα αντιμετωπίσετε όπως πρέπει. Η έντονη συμμετοχή του Ουρανού είναι πιθανόν να προκαλέσει οτιδήποτε απρόσμενες καταστάσεις από φίλους ή ομοϊδεάτες. Σχέσεις και συνεργασίες που συνδέονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο με σας και την ομαλή ροή της ζωής σας είναι επίσης πιθανό να χρειαστούν αναθεώρηση. Θα πρέπει να εντείνετε την προσπάθεια προκειμένου να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να μην περιμένετε τίποτα από τους γύρω σας. Σε γενικές γραμμές δράστε προτού σας προλάβουν οι άλλοι καθώς προετοιμάζονται εκπλήξεις που θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε. Οι παρουσίες της Αφροδίτης στην Παρθένο του Άρη και του Δία στον ηλιακό σας 12ο οίκο μπορεί να επηρεάζουν την υγεία σας αλλά και γεγονότα που έχουν κρυφή σημασία. Βεβαίως θα έχετε την προστασία και γενικότερα την κάλυψη από άτομα του περιβάλλοντός σας ή από συγκυρίες που θα λειτουργούν υπέρ σας. Προσέξτε θέματα διατροφής.

Σκορπιός - Προβλήματα στη δουλειά

Η νέα σελήνη στον Ζυγό σε όψη αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό φαίνεται να προκαλεί διάφορα προβλήματα και μπερδέματα στον εργασιακό σας χώρο ή σε συμφωνίες και σχέδια που έχετε προετοιμάσει. Μέχρι τα μέσα Οκτώβρη μπορεί να μάθετε πράγματα που δεν περιμένατε αφού οτιδήποτε παρασκηνιακό και κρυφό μπορεί να βγει αυτό το διάστημα στην επιφάνεια και να αποκαλυφθεί σε όλη του την διάσταση. Τάσεις για διάφορους ανταγωνισμούς, καταστάσεις που μπορεί να  φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας ή αλλαγές που δεν περιμένατε είναι κάποιες από τις εκδοχές αυτού του διαστήματος. Θετικά αναμένονται τα ερωτικά σας καθώς Άρης- Δίας και Αφροδίτη στην Παρθένο θα ενισχύσουν το γόητρο και την κοινωνικότητά σας αλλά και την υπάρχουσα η μελλοντική σχέση σας. Κάποιοι προσωπικοί διχασμοί είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους μέχρι τις 17/10. Προσέξτε πώς θα τους χειριστείτε.

Τοξότης - Βελτίωση στα οικονομικά

Θετικά μηνύματα θα έχετε αυτή την εβδομάδα -ίσως και την επόμενη- για τα επαγγελματικά σας καθώς αναμένεται να έχετε προτάσεις, κινητοποίηση σχεδίων και ευνοϊκές συγκυρίες γι αυτά που θέλετε να προχωρήσουν. Είναι πολύ πιθανόν αυτή την εβδομάδα να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα πολύ ελπιδοφόρα ή να σχεδιάσετε μια επαγγελματική επέκταση. Η δύσκολη αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μέχρι τις 17/10 είναι πιθανόν να σας παρασύρει σε λάθη -ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές Δεκεμβρίου- ή σε κάποιες απρόοπτες ταλαιπωρίες και αναστατώσεις με τους φίλους και τους ανθρώπους που συγκατοικείτε ή συνεργάζεστε. Προσέξτε την υγεία σας και γενικότερα τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας που μπορεί να χρειάζονται αυτή την περίοδο την φροντίδα σας, αλλά και την κατοικία και τα υπάρχοντά σας.

Αιγόκερως - Μεγάλη προσοχή παντού

Η νέα σελήνη στον Ζυγό στις 13/10 έρχεται ως άνεμος σαρωτικός για σας και ό,τι αφορά την καριέρα, την οικογένεια και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε εξελίξεις που δεν περιμένετε από τους γύρω σας. Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στην δουλειά αλλά και κάποιες αλλαγές επιβεβλημένες στην ζωή σας καλό θα είναι να αντιμετωπιστούν κατάματα για να βρείτε λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Σύμμαχοί σας αυτό το διάστημα θα είναι οι πλανήτες στην Παρθένο και ειδικά ο Δίας που θα σχηματίζει μια θετική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας, δίνοντας την δυνατότητα ανανέωσης και αναγέννησης αλλά και δυνατότητες για οικονομική άνοδο. Θέματα νομικής φύσης, συμφωνίες, εξωτερικό, σπουδές ή ταξίδια και γραπτά θα είναι σε εξέλιξη μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.

Υδροχόος - Υπάρχει φως στο τούνελ

Η νέα σελήνη στον Ζυγό προαναγγέλλει ένα αστάθμητο κύκλο γεγονότων για σας που θα αφορά κυρίως σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον, σχέδια και συμφωνίες ή ακόμα και δραστηριότητες που συνδέονται με την επικοινωνία και τα νομικά θέματα. Προσέξτε αυτόν τον μήνα συνεργασίες που μπορεί να κλονιστούν, σχέδια και στόχους που μπορεί να μην πραγματοποιηθούν έτσι όπως περιμένετε. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 17/10 μπορεί να σας βάλει σε έξοδα ή απογοητεύσεις καθώς ουσιαστικά θίγει τα οικονομικά και τα κεκτημένα σας. Δύσκολη θα είναι αυτό το διάστημα και η ψυχική ή η συναισθηματική σας κατάσταση καθώς είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε το τέλος ενός κύκλου σε κάποια συνεργασία οικονομική ή προσωπική. Θετικός οιωνός για σας θα είναι το εξάγωνο του Ερμή από τις αρχικές μοίρες του Ζυγού με τον Κρόνο από τον Τοξότη όπου μέχρι τις 17/10 περίπου θα σταθεροποιήσει καταστάσεις και στόχους που σας ενδιαφέρουν και θα βοηθήσει να προχωρήσουν επαφές που σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.

Ιχθείς - Νέος κύκλος εξελίξεων

Θέματα σχέσεων και συνεργασιών φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα καθώς οι παρουσίες του Άρη- Δία και Αφροδίτης στην Παρθένο τονώνουν την κοινωνικότητά σας και τις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας αρκεί να είναι ξεκάθαρο το κλίμα για όλα αυτά. Το αρμονικό τρίγωνο του Δία- Πλούτωνα δημιουργεί προοπτικές αναγέννησης και οικονομικής ανάκαμψης, στήριξη από ισχυρά πρόσωπα στην δουλειά ή από φίλους και ευόδωση προσωπικών σας στόχων. Η αντίθεση της Αφροδίτης- Ποσειδώνα μέχρι τις 17/10 χρειάζεται προσοχή κυρίως για τις επιλογές σας και για όλα αυτά που μπορεί να περιπλέξουν και να εμποδίσουν την προσωπική σας εξέλιξη μέσα από λάθη και παγίδες που μπορεί να αντιμετωπίσετε κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Επίσης θέματα οικονομικά μπορεί να πάρουν μια αρνητική τροπή αυτή την εβδομάδα ή μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, μέσω απρόοπτων εξόδων που μπορεί να έχετε ή μέσω καθυστερήσεων από χρήματα που περιμένετε.     

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr