Δεν έχει σημασία αν έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει τι θέλει. Η στιγμή που πρέπει να μοιραστεί μαζί σου τα συναισθήματα του είναι και για αυτόν άβολη. Γι' αυτό κι εμείς σου δίνουμε τη λίστα με τα 7 πράγματα που σίγουρα θέλει αλλά είναι πολύ ντροπαλός για να τα παραδεχτεί.

 

1. Ότι θα ήθελε να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα σου. Αρκεί να του δείξεις με μια ατάκα ή με μια διακριτική κίνηση ότι ενδιαφέρεσαι και εσύ. Με άλλα λόγια κάντον να νιώσει άνετα μαζί σου ώστε να σε πλησιάσει ευκολότερα.

2. Ότι θέλει ειλικρίνεια

Το τελευταίο που θα κάνει ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του είναι ανάκριση. Απεχθάνεται τις σκηνές, τις πολλές ερωτήσεις, τις φορτικές κλήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καίγεται μέσα του για το αν συμπεριφέρεσαι έντιμα απέναντι του ή αν μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Άλλωστε ξέρεις ότι η ειλικρίνεια είναι το θεμέλιο της σχέσης. Ακούγεται κλισέ αλλά δεν χτίζεις σπίτι σε κινούμενη άμμο σωστά;

3. Ότι σε θέλει μόνο δική του

Οι άντρες σπάνια το παραδέχονται αλλά αν γνωρίσουν μια κοπέλα που πραγματικά τους αρέσει γίνονται πολύ ανασφαλείς (κάτι αντίστοιχο με αυτό που παθαίνεις κι εσύ δηλαδή). Δύσκολα θα σου πει έξω από τα δόντια ότι θέλει αποκλειστικότητα. Αλλά θέλει.

4. Ότι είναι έτοιμος για σχέση

Μετά από πολλές εμπειρίες, μετά από οδυνηρούς χωρισμούς, σε γνώρισε, σε ερωτεύεται και θέλει να κάνει σχέση μαζί σου. Το σκέφτεται σίγουρα αλλά είμαστε εξίσου σίγουρες ότι δεν στο λέει. Και αυτό γιατί περιμένει από εσένα να δείξεις τα αντίστοιχα σημάδια.

5. Ότι θέλει τον χώρο του

Δεν ξέρει πως θα αντιδράσεις αν στο ζητήσει. Νομίζοντας ότι εσύ σκέφτεσαι πολύ πιο περίπλοκα από αυτόν θα φοβηθεί ότι αν σου ζητήσει λίγο χώρο εσύ θα καταλάβεις ότι θέλει να χωρίσετε/ έχει βρει άλλη/ σε βαρέθηκε. Ούτε καν. Απλά θέλει τον χώρο του για να είναι ο εαυτός σου και για να μην σε βαρεθεί. Προσοχή: Άλλο να  θέλει το χώρο του μέσα στη σχέση και άλλο να σου πει τη χιλιοειπωμένη αηδία "θέλω να κάνουμε ένα διάλειμμα" (αν στο πει αυτό τότε ναι θέλει να χωρίσετε/έχει βρει άλλη/ σε βαρέθηκε).

6. Ότι δεν θα τον πείραζε αν έκανες εσύ την πρόταση γάμου

Τι πιο λογικό και σύγχρονο; Είστε μαζί καιρό, η σχέση σας έχει δοκιμαστεί, ο έρωτας σας επίσης, θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του και του το λες. 'Οχι δεν θα φρικάρει αλλά δεν θα το ομολογήσει κιόλας.

7. Ότι θέλει να τον λούζεις με κοπλιμέντα

Ναι τα θέλει απεγνωσμένα όπως κι εσύ. Είναι το αγόρι σου όχι ο αδερφός σου. Φυσικά και θέλει να τον κάνεις να νιώθει πόσο σημαντικός είναι, πόσο τον θέλεις και πόσο αναντικατάστατος είναι. Εσύ του είπες πόσο του πάει το σημερινό του φούτερ;