Μα μπορεί το ζώδιό μας να επηρεάσει το πόσα λεφτά θα βγάλουμε στη ζωή μας και πόσο πετυχημένοι θα γίνουμε; Φυσικά και μπορεί! Δες λοιπόν παρακάτω, τι θέλεις, τι έχεις και τι θα αποκτήσεις στη ζωή, με βάση το ζώδιό σου!

Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω πώς είσαι στη σχέση σου.

Κριός

Είσαι γεννημένη αρχηγός, οπότε θεωρείς δεδομένο πως και η δόξα –και κυρίως τα χρήματα, θα έρθουν οπωσδήποτε στη ζωή σου. Θα κάνεις τα πάντα για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, γι’αυτό σου αξίζουν άλλωστε.

Ταύρος

Δεν σε απασχολεί η δόξα, αλλά κυρίως τα χρήματα. Και αυτό γιατί είσαι δουλευταρού και περιμένεις ότι κάποια στιγμή οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Επίσης, επειδή σου αρέσει η καλή ζωή, έχεις και καλό χειρισμό των χρημάτων –τα χαίρεσαι που τα ξοδεύεις!

Γιατί πρέπει όλες να έχουμε μια φίλη Ταύρο!

Δίδυμος

Επικοινωνιακή, διπολική και με πολλούς θαυμαστές σε όλους τους τομείς, η δόξα θα έρθει πρώτα σε εσένα –και έπειτα ίσως ακολουθήσουν και τα λεφτά. Είσαι ανταγωνιστική, οπότε θα τα καταφέρεις μια χαρά!

10 πράγματα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ για μια Δίδυμο!

Καρκίνος


Ούτε η δόξα, ούτε τα χρήματα είναι προτεραιότητα στη ζωή σου. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι το παν για εσένα, τα άλλα συνήθως σε φοβίζουν. Τα χρήματα, βέβαια, θα σου έρθουν πιο γρήγορα, κι αυτό όχι γιατί έχεις κάποια ιδιαίτερη φιλοδοξία, αλλά κυρίως επειδή κάνεις καλή αποταμίευση και πάντα έχεις λεφτά στο πορτοφόλι σου.

8 λόγοι που είσαι τυχερή αν έχεις φίλη Καρκίνο.

Λέων


Τέτοια ψωνάρα που είσαι, είναι δυνατόν να μην προτιμάς τη δόξα; Ζεις για φλας φωτογραφιών, για να σου εκφράζουν τον θαυμασμό τους και να είσαι πάντα πρώτη! Η δόξα θα σου έρθει λοιπόν.

Παρθένος


Η οργανωτικότητά σου θα σου φέρει χρήματα. Μπορεί όχι πολλά, αλλά σίγουρα θα έχεις περισσότερα από άλλους- κι αυτό γιατί θέλεις τάξη, δουλειά και οργάνωση. Η δόξα δε σε απασχολεί ιδιαίτερα.

10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αγαπήσεις τον άντρα Παρθένο.

Ζυγός

Σου αρέσει το καλό γούστο και το επίπεδο σε όλα τα πράγματα. Αποζητάς το ίδιο την δόξα και τα χρήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αυτή η μοναδική σου φιλοδοξία.

Σκορπιός


Ηρεμη δύναμη. Είσαι αφοσιωμένη σε ό,τι καταπιάνεσαι και βάζεις στόχους. Εάν αυτοί οι στόχοι αφορούν και σε χρήματα, σίγουρα θα τα καταφέρεις. Η δόξα θα έρθει ούτως ή άλλως –κι αυτό γιατί είσαι πρώτη σε αυτό που κάνεις.

Τοξότης


Είσαι γεννημένη σταρ! Τραβάς την προσοχή, θέλεις δε θέλεις, οπότε η δόξα είναι σχεδόν δεδομένη για εσένα. Τα χρήματα δε σε πολυνοιάζουν-γιατί τα σκορπάς αδιάκοπα, οπότε συνήθως μένεις άφραγκη.

Αιγόκερως

Υπεύθυνη, φιλοχρήματη και οργανωτική, τα χρήματα είναι βασικός στόχος ζωής σου και έχεις πολλές φιλοδοξίες για να τα αποκτήσεις. Τα καταφέρνεις συνήθως –και τη δόξα απλά την θεωρείς φυσικό επακόλουθο των χρημάτων που θα βγάλεις.


Υδροχόος


Η περιπετειώδης φύση σου και η δημιουργική προσωπικότητά σου εξασφαλίζουν μια ζωή γεμάτη εμπειρίες –εμπειρίες που οδηγούν και στη δόξα, ανάλογα βέβαια στον τομέα που θα διαπρέψεις. Από άποψη χρημάτων, είσαι λίγο τσιγκούνα –όπως και ο Καρκίνος- άρα κάτι θα σου περισσέψει. 


Ιχθείς


Ζεις στον κόσμο σου –και είναι πολύ ωραία εκεί! Λόγω της καλλιτεχνικής σου φύσης, θα συναντήσεις τη δόξα –πολλοί τραγουδιστές, καλλιτέχνες κτλ είναι άλλωστε ψαράκια. Τα χρήματα δεν τα επιδιώκεις, αλλά εάν δεν εξαπατηθείς, θα σου έρθουν κι αυτά.