Ερχεται η στιγμή που πλησιάζει η επέτειός σας κι εσύ δεν θέλεις να μείνεις στα μονότονα, στα συνηθισμένα. Πρέπει να κάνετε κάτι ξεχωριστό και αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή!

Σου παραθέτω, λοιπόν, μερικές πρωτότυπες ιδέες για ένα βράδυ, διαφορετικό από τα άλλα!

1.    Ξαναζήστε το πρώτο σας ραντεβού


Αρκεί βέβαια, να περάσατε και τότε όμορφα. Μην τον πας δηλαδή ξανά σε ένα μέρος που δεν του άρεσε καθόλου. Κανονίστε λοιπόν από κοινού ή κάνε του εσύ έκπληξη! Κάντε ακριβώς ότι είχατε κάνει στο πρώτο ραντεβού. Βόλτα στο κέντρο, ποτό σε ένα μαγαζί ή σινεμά; Περάστε ξανά την ίδια μέρα σε επανάληψη- αλλά αυτή τη φορά συμπεριλάβετε και το σεξ!

Δες εδώ τα θέματα συζήτησης που τρομοκρατούν κάθε άντρα κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού!

2.    Βγάλτε φωτογραφίες –με διαφορετικό τρόπο


Δεν εννοούμε τα κοινότοπα selfies! Πάρε μια Polaroid που βγάζει κατευθείαν την φωτογραφία και την έχεις στα χέρια σου, όχι μόνο στη μνήμη του κινητού σου. Έτσι, θα διασκεδάσετε και επιπλέον, θα σας μείνουν και οι φωτογραφίες!

3.    Κάντε κάτι καινούριο

Κι όταν λέμε καινούριο, δεν εννοούμε απλώς να πάτε σε ένα καινούριο μπαράκι. Κλείστε να κάνετε μια δραστηριότητα μαζί, πηγαίντε για καρτ ή paintball ή εάν δεν σας αρέσουν τα extreme πράγματα, κανονίστε ένα πολύωρο μασάζ απόλυτης χαλάρωσης. Δες εδώ μερικά ρίσκα που κάθε γυναίκα αξίζει να πάρει στη ζωή της!

4.    Ταξίδι-Έκπληξη


Κι αν το πορτοφόλι σας δεν αντέχει τα μεγάλα ταξίδια, ακόμα και ένα διήμερο κάπου κοντά –για παράδειγμα στο Ναύπλιο εάν μένεις Αθήνα ή στη Χαλκιδική εάν μένεις Θεσσαλονίκη- είναι ό,τι πρέπει για να ξεφύγετε και να ανανεωθείτε. Κάντου το έκπληξη!

Δες τα 8 σημάδια πως ο νέος σου σύντροφος είναι πολύ καλύτερος από τον πρώην σου!

5.    Ικανοποίησε την επιθυμία του στο σεξ


Εάν υπάρχει κάτι που σου ζητάει εδώ και καιρό στον ερωτικό τομέα και εσύ ψήνεσαι, αλλά δεν του το έχεις κάνει ακόμα το χατίρι, τότε δεν έχεις παρά να το κάνεις την ημέρα της επετείου σου!

Χρόνια σας πολλά!