Η εταιρεία μπύρας Carlsberg από τη Δανία, πολύ πρόσφατα δημιούργησε μια σειρά προϊόντων περιποίησης για τους άντρες με βασικό συστατικό την μπύρα και με σκοπό να τονώσει και να ανανεώσει τα μαλλιά τους - κι αυτοί δεν έχουν ψυχή και δικαίωμα στην ομορφιά άλλωστε; Okay, το έχουμε καταλάβει για τα καλά, οι άντρες λατρεύουν την μπύρα αλλά το ίδιο και τα μαλλιά μας.

Γιατί πρέπει άραγε να βάλουμε κι εμείς μπύρα στα μαλλιά μας;

Επειδή περιέχει μαγιά, κριθάρι, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που κάνουν ακόμη πιο γερή την τρίχα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Προστατεύτει τα μαλλιά σου με αποτέλεσμα να τα κάνει πιο λαμπερά και υγιή, αποτελώντας το ιδανικό προϊόν αναδόμησης εφόσον ο ήλιος τα ταλαιπωρεί αλύπητα όλο το καλοκαίρι. 

Και δηλαδή, αντικαθιστώ το σαμπουάν μου με μπύρα;

Όχι καλέ, το σαμπουάν το χρειάζονται τα μαλλιά σου. Ιδανικά, θα μπορούσες να προτιμήσεις ένα σαμπουάν που να περιέχει μπύρα, διαφορετικά, χρησιμοποίησε τη προσθετικά.

Βάζουμε μπύρα και στο δέρμα μας;

Ναι φυσικά και βαζουμε! Προκειμένου να παλέψεις την ακμή, η μπύρα μπορεί να γίνει το απαραίτητο συστατικό για το τέλειο - σούπερ - ντούπερ scrub σου. Ανακατεύεις μπύρα με ασπράδι αυγού και μέλι και το βάζεις με βαμβάκι στα σημεία όπου έχεις ακμή. Μπορείς επίσης να φτιάξεις μια κρέμα προσώπου με: μισό ποτήρι μπύρα και 2-3 ασπράδια αυγού, χυμό λεμόνι και λάδι. Την αφήνεις στο πρόσωπο σου για 15' και αποκτάς πιο απαλό δέρμα στο λεπτό!