Ο Ιούνιος τελειώνει μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα και οι πλανητικές συντεταγμένες του Ιουλίου φαίνεται να είναι πιο δύσκολες και πιο εκρηκτικές κυρίως για τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας του 1ου και του 2ου δεκαημέρου. Ξεκινάμε από την πανσέληνο που θα σχηματιστεί στις 2/7 στις 9ο του Αιγόκερω με τις δύσκολες αντιθέσεις του Ήλιου και του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου. Αυτές οι συγκρουσιακές αντιθέσεις συνδέονται ευτυχώς με τρίγωνα και εξάγωνα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και στην προκειμένη περίπτωση θα οδηγήσουν σε μια ομαλή εκτόνωση της κατάστασης. Ελπιδοφόρες όψεις σχηματίζει και ο Ερμής από τους Διδύμους στις 3 και 4/7 με τον Ουρανό από τον Κριό, δημιουργώντας ένα κλίμα ευχάριστων επαφών και νέων ιδεών, όπως και το θετικό εξάγωνο που θα σχηματίσει και πάλι ο Ερμής με τον Δία και την Αφροδίτη μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας, δημιουργώντας αισιοδοξία και ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Πιο ενισχυμένοι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι οι Κριοί και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου! 

Κριός - Φόρτιση αλλά και ευχάριστες προοπτικές

Η πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω θα φορτίσει μέχρι τις 2/7 το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο. Καλό θα είναι να προσέχετε επιπλοκές με άτομα της δουλειάς, συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα. Για όσους είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα θετικές και ευχάριστες ειδικότερα σε θέματα επαφών και συμφωνιών ή σε γνωριμίες, ταξίδια και ερωτικά ζητήματα.

Ταύρος - Θετικές προοπτικές στα οικονομικά

Το θετικό εξάγωνο του Ερμή από τον 2ο ηλιακό σας οίκο με τον Ουρανό και τον Δία στην διάρκεια αυτής της βδομάδας και ειδικότερα στις 3 και 4/7 θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και θα βελτιώσει τα έσοδά σας. Μέχρι τότε η πανσέληνος στον φιλικό σας Αιγόκερω τείνει να δημιουργεί έντονες διαφορές με συγγενείς, και άτομα που συναλλάσσεστε καθημερινά αλλά θα είναι στο χέρι σας να αποφύγετε τις όποιες δυσάρεστες συζητήσεις και να κινηθείτε πιο διαλλακτικά. Προσέξτε ταξίδια και μετακινήσεις που μπορεί να στραβώσουν στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας ή κάποιες διαδικαστικές σας εκκρεμότητες.

Δίδυμοι - Επιτέλους ευχάριστες ειδήσεις

Μετά από ένα δίμηνο δύσκολο και απρόβλεπτο για σας έρχονται και τα καλά, η παρουσία του Ερμή στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα ενισχύσει την κοινωνική σας θέση τους στόχους και τις γνωριμίες σας η γενικότερα δραστηριότητες που έχουν συλλογικό χαρακτήρα. Εύνοια από συνεργασίες και συμφωνίες ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο και γενικότερα εξελίξεις που σας δικαιώνουν η σας ικανοποιούν μέχρι τις 4/7. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω προκαλεί ευκαιρίες για έλευση χρημάτων αλλά ταυτόχρονα και κάποιες καθυστερήσεις η χασούρες σε έσοδα που περιμένετε. Πιο ευνοημένοι όλοι εσείς που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας

Καρκίνος - Προσέξτε τα ξεσπάσματά σας

Η δύσκολη πανσέληνος που θα σχηματιστεί απέναντι από το ζώδιο σας στις 2/7 θα προκαλέσει αιτίες για εντάσεις και επιπλοκές στις σχέσεις η τις συνεργασίες σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η επιρροή του Άρη θα είναι καταλυτική καθώς βγάζει στην επιφάνεια βιώματα η όσα μέχρι πρότινος είχατε καταφέρει να σκεπάσετε ή να προσπεράσετε στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι διαφορές σε κάποια θέματα φαίνεται να είναι πιο έντονες και ορατές για σας ενώ η ανησυχία σας για διάφορες εξελίξεις στην δουλειά και στην οικογενειακή σας κατάσταση φαίνεται να σας αποδιοργανώνουν ψυχικά. Φροντίστε να ηρεμήσετε καθώς μετά τις 2/7 θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη. Εύνοια από διάφορες μυστικές επαφές και συμφωνίες, αποκαλύψεις που σας χαροποιούν και οικονομικές παροχές ή έσοδα που θα βελτιώσουν την ζωή σας προς το καλύτερο.   

Λέων - Νέα ξεκινήματα

Η ζωή σας έχει πάρει μια απρόοπτη τροπή προς το καλύτερο αυτή την περίοδο καθώς οι παρουσίες του Δία και της Αφροδίτης έχουν ενισχύσει την επαγγελματική σας κατάσταση και ισχύ αλλά και τις δυνατότητες για επέκταση σε κάποιες δραστηριότητες σας. Θετικές οι εξελίξεις για την βδομάδα που έρχεται καθώς τα ευνοϊκά εξάγωνα που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία και της Αφροδίτης από το ζώδιο σας κοντά στις 3 και 4/7 θα βοηθήσουν στην εξέλιξη και την πραγματοποίηση των προσωπικών σας στόχων όπως και στην ολοκλήρωση σχεδίων και ιδεών. Γνωριμίες και συνεργασίες ή συμφωνίες θα έχουν αίσιο χαρακτήρα και αποτέλεσμα, δυνατότητες προβολής και εκκίνηση νέων συλλογικών δραστηριοτήτων.  Μέχρι τις 2/7 προσέξτε κάποιες αναστατώσεις στην δουλειά ή κάποιες ταλαιπωρίες στην υγεία σας

Παρθένος - Προσέξτε τις σχέσεις σας

Κάποια πράγματα μέχρι το τέλος της βδομάδας τείνουν προς τακτοποίηση ειδικά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας τα οποία μπορούν να παρουσιάσουν άνοδο και νέες ευκαιρίες επιτυχών συναλλαγών. Στα προσωπικά σας θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης κυρίως λίγο πριν ή λίγο μετά την πανσέληνο στον Αιγόκερω όπου αν και φιλική με το ζώδιο σας φαίνεται να προκαλεί δυσάρεστες αναμοχλεύσεις και ένα τεταμένο κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάποιοι από το περιβάλλον σας φαίνεται ότι θα διαφοροποιηθούν με τις απόψεις σας ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε επεμβάσεις η προκλήσεις που θα σας ενοχλήσουν. Ουσιαστικά φαίνεται να κλείνει για σας ένας σημαντικός κύκλος ερωτικών ή άλλων σχέσεων και να ξεκινάει ένας άλλος στην διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ζυγός - Προσέξτε θέματα οικογένειας και καριέρας

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 2/7 φαίνεται να φορτίζει το κλίμα στην οικογένεια και στην δουλειά κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Στην διάρκεια όμως αυτής της βδομάδας εμφανίζονται ευχάριστες προοπτικές στις επαφές και στις συμφωνίες σας καθώς οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και τον Δία δημιουργούν ένα γόνιμο κλίμα γι’ αυτές ειδικότερα δε σε δραστηριότητες που συνδέονται με γραπτά, εξωτερικό, σπουδές και νομικά ζητήματα η ταξίδια. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας η βδομάδα αυτή βοηθάει στον σχεδιασμό και στην πραγματοποίηση κάποιων σημαντικών σας στόχων, σε νέες συλλογικές δραστηριότητες, πρόσβαση σε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν και ανανέωση σχέσεων η συνεργασιών.  

Σκορπιός - Ανοίγονται προοπτικές στα οικονομικά

Η βδομάδα αυτή φαίνεται να κυλάει ήρεμα σε γενικές γραμμές για σας αν και θα πρέπει να προσέξτε μέχρι τις 2/7 κάποιες διαφορές με άτομα του οικείου σας χώρου που μπορεί να οξυνθούν σχετικά. Η επαγγελματική σας πορεία και γενικότερα τα οικονομικά σας φαίνεται να έχουν θετική εξέλιξη αυτές τις μέρες καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες για άνοδο, σταθερότητα και οικονομική πρόοδο. Πολλοί από σας ασχολείστε με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες και την ολοκλήρωση κάποιας σημαντικής επαγγελματικής σας υπόθεσης, στα προσωπικά τα πράγματα παραμένουν προς το παρόν μάλλον διάχυτα και ασαφή, οι εξελίξεις πάντως δεν φαίνονται δυσάρεστες.

Τοξότης - Επιτέλους ομαλότητα στα προσωπικά σας

Η πανσέληνος μπορεί να επιδράσει έντονα στην οικονομική σας κατάσταση μέχρι τις 2/7 γι’ αυτό προσέξτε κάποια έξοδα η κάποιες κινήσεις που μπορεί να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα και επίσης διαφορές που μπορεί να έχετε με τρίτους, συναλλαγές και συμφωνίες που περιμένετε να διευθετηθούν. Προς το τέλος αυτής της βδομάδας οι θετικές όψεις του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ουρανό και τον Δία θα ενισχύσουν τις επαφές και τις συνεργασίες σας αλλά και τις νέες γνωριμίες σας και θα φέρουν ένα αέρα ανανέωσης στις σχέσεις σας. Πολλοί από σας μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε μια νομική υπόθεση σε σχέση με συμβόλαια και δραστηριότητες που συνδέονται με το εξωτερικό και τα ταξίδια.

Αιγόκερως - Μην πάτε γυρεύοντας!

Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 2/7 επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και ειδικότερα στις 1 και 2/1 καθώς προβάλει διαφορές και δυσκολίες που συνδέονται έμμεσα η άμεσα με τις σχέσεις και τις συνθήκες της επαγγελματικής και κοινωνικής σας κατάστασης. Αποφύγετε λοιπόν αυτό το διάστημα καταστάσεις και άτομα που μπορεί να πλήξουν εσάς και την φήμη σας αλλά και άλυτα προβλήματα που προϋπάρχουν καθώς ενδέχεται να ενταθούν στην διάρκεια αυτής της βδομάδας. Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο για όλο τον Ιούλιο φαίνεται να αναζωπυρώνει παλιούς ανταγωνισμούς και διάφορες εχθρότητες από το περιβάλλον σας. Θετική πορεία μπορεί να έχετε σε ένα επαγγελματικό σας θέμα μετά τις 3/7 όπως και στα οικονομικά σας που όπως φαίνεται μπορούν να σημειώσουν βελτίωση και άνοδο.

Υδροχόος - Καλές εκβάσεις στα σχέδιά σας

Η φάση της πανσελήνου στον Αιγόκερω στις 2/7 χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα και επιπλοκές στον χώρο της δουλειάς η της υγείας σας αλλά και διαρροές που δεν επιθυμείτε σε διάφορα σχέδια σας που θέλετε να κρατήσετε κρυφά. Προς το τέλος αυτής της βδομάδας οι θετικές όψεις του Ερμή από τους φιλικούς σας Διδύμους με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ουρανό φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη στα προσωπικά και στην τύχη σας που πραγματικά φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο. Δημιουργικές ασχολίες, σχέδια και στόχοι, φιλίες και γνωριμίες φαίνεται να παίρνουν μέσα σ’ αυτή την βδομάδα μια ανέλπιστη τροπή προς το καλύτερο. Φροντίστε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να γεφυρώσετε παλιές σας διαφορές ή να σταθεροποιήσετε συνεργασίες και σχέσεις που σας χρειάζονται για το μέλλον

Ιχθείς - Διαταραχές στις σχέσεις σας

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω θα επηρεάσει μέχρι τις 2/7 την ομαλότητα και την σταθερότητα των διαπροσωπικών σας σχέσεων καθώς ενδέχεται να υπάρξουν αιτίες για προκλήσεις και διαφορές με φίλους και πρόσωπα που συνδέεστε κοινωνικά ή επαγγελματικά. Γενικότερα αυτή η βδομάδα μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσάρεστες εκτροπές στους στόχους και στα σχέδια σας ή γενικότερα δυσκολίες συνεννόησης με τους γύρω σας. Βελτιωμένο το κλίμα στην δουλειά και στην οικογένεια αναμένεται μετά τις 3/7 ενώ πολλοί από σας θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις και στα ερωτικά σας η σε μια νέα δημιουργική σας δραστηριότητα.   

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr