Πολλές φορές απορείς τι τα θέλεις τόσα καλλυντικά μιας και χρησιμοποιείς τα ίδια και τα ίδια, αλλά από την άλλη ξέρεις κιόλας ότι το καθένα έχει μια ξεχωριστή χρήση. Μήπως έχεις ξεχάσει να προσθέσεις μερικά καλλυντικά στο νεσεσέρ σου; Ακολουθούν τα 5 προϊόντα ομορφιάς που δεν ξέρουν όλες, αλλά τελικά όλες τα χρειαζόμαστε. Καιρός να τα προμηθευτείς για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

 1. Fixing spray. To συγκεκριμένο σπρέι θα σε σώσει από ένα μακιγιάζ που καταρρέει στο γάμο που γίνεται μέσα στη ζέστη, στη δύσκολη μέρα στο κέντρο που θα ιδρώσεις ή στην ξέφρενη έξοδο σου. Που πας χωρίς fixing spray; Κάπως έτσι, το μακιγιάζ παραμένει στη θέση του τουλάχιστον για 8 ώρες.

2. Εgg/Blending Sponge. Το συγκεκριμένο σφουγγαράκι είναι θαυματουργό, πίστεψέ με! Το βρέχεις κι έπειτα απλώνεις τη βάση του μακιγιάζ πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ. Το μακιγιάζ σου γίνεται ομοιόμορφο και χωρίς την παραμικρή ατέλεια.

3. Lip pencil & Hyper - Pigmented Lip balm. Το κραγιόν σε μορφή μολυβιού είναι ό,τι πιο σημαντικό αγόρασα τελευταία, διαρκεί πολύ περισσότερο από τα κανονικά κραγιόν και κάνει διακριτό το περίγραμμα των χειλιών. Όσο για το lip balm, απλώνεται χωρίς καν να χρειαστεί να το διορθώσεις σε καθρέφτη, εύκολα και γρήγορα.

4.  Primer σε σπρέι. Τι το θέλεις; Θα σου πω αμέσως, βάζοντας λίγο primer στο πρόσωπο και στο λαιμό σου διορθώνεις όλες τις διχρωμίες και βοηθάς το foundation να έχει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια. Ούτε που σου τρώει χρόνο αλλά σου τελειοποιεί το μακιγιάζ! Ακόμη να το αγοράσεις;

5. Blotting papers. Ο σκοπός είναι ιερός. Τα ειδικά χαρτάκια απομακρύνουν τη γυαλάδα από το πρόσωπο σου και είναι απαραίτητα για τους καλοκαιρινούς μήνες που είναι σχεδόν αδύνατο να μην ιδρώσεις.