Το να είσαι ο μόνος άνδρας σε ένα γυναικείο site έχει τα καλά, έχει και τα κακά του. Το βασικότερο κακό είναι ότι εσύ δέχεσαι τα πυρά για όλους τους πυροβολημένους που έχουν μπλέξει και είσαι αυτός που θα απαντήσει σε όλες τις απορίες τους για το εν τέλει αδύναμο φύλο που είμαστε εμείς οι άντρες. Εδώ στο Y-olo.gr με ρωτούν οι κυρίες για τα πάντα. Ακόμα και σε αυτά που δεν έχουν άλλη απάντηση από το "γιατί έτσι". Για παράδειγμα όταν μου ζήτησαν να τους εξηγήσω γιατί αρέσουν στους άντρες τα οπίσθια στη γυναίκα ένιωσα σαν τον Γαλιλαίο που τον ρώτησαν αν η Γη γυρίζει. Γιατί αναπνέει ο άνθρωπος ρε κορίτσια; Ε, για τον ίδιο λόγο και οι άντρες έχουν θέμα με την περιφέρεια. Άλλωστε έχουν και μια ροπή στην τοπική αυτοδιοίκηση. (Έλα ξεκαρδίσου στο γέλιο)

Μου εξήγησαν ότι αυτό που προσπαθούν να καταλάβουν είναι γιατί υπάρχουν άντρες που θα κολλήσουν στην προαναφερθείσα περιοχή και την θέλουν όσο πιο καμπυλωτή γίνεται. Θα κατασκηνώσουν για την ακρίβεια κατά την διάρκεια του σεξ. Παίρνω ένα διάλειμμα όσο ακούτε το παρακάτω και συνεχίζω.

Μετά από το ευχάριστο αυτό διάλειμμα κι αφού σας πω ότι το τραγουδούσα και ξέρω όλα τα λόγια απ΄έξω ήρθε η ώρα των καυτών απαντήσεων.

1. Η μεγάλη περιφέρεια είναι δείγμα προσόντων για οικογένεια. Το είπα πολύ τηλεγραφικά. Εννοώ ότι οι γυναίκες με μεγάλη καμπύλη μπορούν να μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά τους. Είναι μια καθαρά επιστημονική εξήγηση που απαντάται 3.000 χρόνια πίσω και δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.

2. Τα οπίσθια είναι το σημείο της υποταγής. Είναι το σημείο στο οποίο ο άντρας θέλει να κυριαρχήσει για να δείξει ότι είναι ο ηγέτης. Ακόμα κι αν αυτό δεν ισχύει. Στο σεξ θέλει να διατάζει και η πίσω κίνηση ενδείκνυται για υποταγή.

3. Είναι αυτά που καθορίζουν τις αγαπημένες του στάσεις. Σίγουρα έχει κάποιες στάνταρ, αλλά αν η γυναίκα έχει οπίσθια που εμπνέουν τότε θα τις αφήσει όλες κάτω και θα παίξει μπάλα με άλλες που θα του δίνουν την ευκαιρία να τα απολαμβάνει καθώς διεισδύει.

4. Υπάρχουν οι άντρες οι βυζικοί και οι κωλικοί. Όμως όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ είναι κωλικοί!!!

5. Η μεγάλη περιφέρεια είναι το νέο trend. Υπήρχε η Jennifer Lopez, μετά ήρθε η Kim Kardashian και πριν λίγο καιρό οι Nicki Minaj & Iggy Azalea. Είναι παντού! Μιας και τις ανέφερα.

 
Υ.Γ. Μου ήταν πολύ δύσκολο να αποδείξω το αυταπόδεικτο, οπότε δώσε μου ένα μεγάλο credit.