Μπορεί οι αξύριστοι με τους κοιλιακούς και τα τατού να είναι σέξι, όμως όταν έρθει η ώρα για να κάνουν σχέση, οι γυναίκες, όπως αναφέρουν οι μελέτες, προτιμούν τα «καλά» παιδιά! Μπορεί να σε εξιτάρει το brutal και να διεγείρει τις αισθήσεις σου,όμως όταν αποφασίσεις να είσαι μαζί με ένα άτομο, τότε, όπως φαίνεται, τον πρώτο ρόλο δεν τον δίνεις στην εμφάνιση, αλλά στον χαρακτήρα.

Με βάση τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης του Πανεπιστημίου του North Texas σε 460 φοιτητές, οι νέοι είναι πιο ικανοποιημένοι από την σχέση τους και πιο δοτικοί σε αυτήν, όταν θεωρούν τον σύντροφό τους ταπεινό και συνεσταλμένο, ακόμα και αν τον έπιαναν να απιστεί.

Η ανιδιοτελής συμπεριφορά τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες φαίνεται νατους κάνει πιο ελκυστικούς στα μάτια ενός πιθανού συντρόφου.

Άλλη μία πρόσφατη έρευνα στα πανεπιστήμια του Nottingham και του Liverpool σε 35 γυναίκες και 35 άνδρες, έδειξε πως και τα δύο φύλα βρήκαν πιο ελκυστικούς ως πιθανούς μακροχρόνιους συντρόφους τους, εκείνους και εκείνες που είχαν επενδύσει σε πράξεις αλτρουισμού.

«Το γεγονός πως η επιλογή των γυναικών στον σύντροφο δίνεται στα «καλά» παιδιά, μπορεί να έχει να κάνει αφενός με το ότι η καλή συμπεριφορά  απέναντι στους άλλους είναι σημάδι πως κάποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι καλός γονιός, καθώς βοηθά την σύντροφό του στην σωστή ανατροφή των παιδιών, και αφετέρου οι γυναίκες θεωρούν πως έχει τα «καλά» γονίδια, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν και στους απογόνους του»,αναφέρουν οι ειδικοί.

 

Διάβασε περισσότερα εδώ...