Τι παρακινεί έναν άντρα, όμως, ώστε να πληρώσει για υπηρεσίες που αφορούν στο σεξ; Εμείς τους ρωτήσαμε... κατάμουτρα και να, τι μας απαντούν:

1. Αν και η πλειοψηφία των αντρών που τις επιλέγει είναι εμφανίσιμοι και επιτυχημένοι, που σημαίνει οτι δε θα δυσκολευτούν καθόλου να βρουν το ταίρι τους, όλοι συμφώνησαν πως πραγματοποιούν έτσι τη βαθιά τους επιθυμία να απολαύσουν μια πιο καυτή και καθηλωτική γυναίκα στο κρεβάτι.

2. Αισθάνονται περισσότερη ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, όταν πληρώνουν για τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Υπάρχει ένα μυστήριο που τους ιντριγκάρει και ανεβάζει τη λίμπιντο κατά τη διάρκεια του σεξ με μια ιερόδουλη, διότι είναι ελεύθεροι να ζητήσουν οποιαδήποτε φαντασίωση, χωρίς να τους απορρίψουν. 

3. Πραγματοποιούν τις πιο περίεργες φαντασιώσεις τους, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους εργένηδες, αλλά και τους παντρεμένους, που κατά την άποψη τους, ναι έχουν ψυχή και δικαίωμα να απολαύσουν οτιδήποτε kinky μπορεί να "προσβάλει" τη σύζυγο τους.

4. Αποτελεί τον πιο σύντομο δρόμο για να ικανοποιηθούν, όταν έχουν ορμές, αλλά όχι σύντροφο.