Φυσικά και οι φίλες μας είναι από τα πιο κοντινά μας πρόσωπα κι έτσι είναι λογικό να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας μαζί τους... Παρόλα αυτά, είναι και κάποια πράγματα που καλό είναι να μην τα εκμυστηρεύεσαι, πρώτον γιατί μπορείς να φέρεις σε δύσκολη θέση τον άλλον, δεύτερον γιατί μπορεί να αισθανθείς εσύ άβολα, τρίτον γιατί μπορεί να μην θέλει ο φίλος σου να μάθει η κολλητή σου... πολύ προσωπικές πληροφορίες για αυτόν και τέλος, γιατί στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί η φίλη σου να αποδειχτεί... φίδι και έτσι όλη η παρέα να μάθει τι κάνεις εσύ στο κρεβάτι σου για παράδειγμα!


Ποια πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ του αγοριού σου και εσένα; Αυτά, πιστεύω εγώ:

1. Λεπτομέρεια στο σεξ

Το να πεις «κάναμε σεξ, ήταν φανταστικά» ή έστω ότι «κάναμε αυτό, έπειτα εκείνος έκανε αυτό και μετά εγώ το άλλο» είναι λογικό και απόλυτα σεβαστό. Αν ξεκινήσεις όμως τις... λεπτομερείς περιγραφές εκτός από χαζογκόμενα, φαίνεται ότι τα λες απλά για να τα πεις. Κάνε ό,τι θέλεις στο κρεβάτι σου, αλλά μην το επιδεικνύεις. Δεν κάνεις πτυχιακή εργασία για να είσαι τόσο περιγραφική και αναλυτική, έρωτα με το αγόρι σου κάνεις. 

2. Δυσλειτουργίες στο σεξ

Τον ρώτησες τον φίλο σου αν θέλει να μάθει η κολλητή σου ότι τις προάλλες δεν μπορούσε να... αποδώσει στο κρεβάτι, επειδή είχε πιει πολύ; Έτσι, προσβάλλεις τη σχέση σου και κατ'επέκταση υποβιβάζεις τον φίλο σου. Κράτα όλα αυτά τα περιστατικά για σένα και το αγόρι σου, λοιπόν.

3. Συχνοί καβγάδες

Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν και όλες οι σχέσεις έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους. Το να παίρνεις σε κάθε καβγαδάκι την κολλητή σου τηλέφωνο, πρώτον κουράζεις τη φίλη σου και δεύτερον κάνεις ένα γεγονός να φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι. Όταν κάτι δεν είναι σημαντικό λοιπόν -αυτό εσύ υποτίθεται πρέπει να το κρίνεις- ας μην το μάθουν οι κολλητές σου.

4. Το παρελθόν του

 

Φυσικά και θα πεις κάποια πράγματα για αυτόν αλλά μέχρι εκεί. Καλό θα είναι να αφήσεις αυτοί να σχηματίσουν άποψη για αυτόν και όχι να τους βομβαρδίσεις με πληροφορίες. Το ότι είχε πάει με τρεις κοπέλες σε μια βραδιά σε ένα μπιτσόμπαρο στη Μύκονο πριν τρία χρόνια ή το ότι έβγαλε 19.900 μόρια, δεν νομίζω να ενδιαφέρουν κανέναν...

5.  Τα λεφτά του (ή την έλλειψη αυτών)

Είναι φυσιολογικό να μοιραστείς με τους φίλους σου την προαγωγή του φίλου σου στη δουλειά ή το πρόβλημα της ανεργίας, αλλά δεν νομίζω να θες σε καμιά περίπτωση να πιστεύουν ότι δίνεις σημασία μόνο στα χρήματά του, κάτι που θα το πιστέψουν, αν λες συνεχώς πόσα λεφτά έχει. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου ο φίλος σου είναι σφιχτά οικονομικά, πάλι δεν νομίζω να θέλεις να τον λυπούνται ή να ακούν συνέχεια για την αδυναμία να βρει δουλειά. Τόσο προσωπικά ζητήματα, κράτα τα για εσάς!