Η Ζα ζα  Γκαμπόρ μία εκκεντρική star του Χόλιγουντ, 97 ετών σήμερα, με 9 γάμους κι 8 διαζύγια έχει πει την φράση που αποφάσισα ότι θα είναι τo Μάντρα μου για  το 2015.

"Όταν είμαι καλή είμαι πολύ καλή αλλά όταν είμαι κακιά είμαι ακόμη καλύτερη!"

Και μάλλον δίκιο έχει αφού η στάση ζωής «Καλό Κορίτσι» δεν  φαίνεται να είχε κανένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια.  Αυτοί που με αντιπαθούν/ εκμεταλλεύονται/ πληγώνουν/ φτύνουν/ στενοχωρούν συνεχίζουν να το κάνουν, και μάλιστα με μεγαλύτερη ζέση, και εκείνοι που είναι ούτως ή άλλως γαιδούρια είναι ακόμα πιο απαίσιοι μαζί μου. Το ίδιο ισχύει -φυσικά- και για τα γκομενικά.

Οταν κλείνεις συνέχεια τα μάτια, το στόμα και τα αφτιά στις «στραβές» των άλλων, όταν δεν βάζεις κανένα όριο στο πώς μπορούν να σου συμπεριφέρονται και αν δικαιολογείς διαρκώς τα αδικαιολόγητα, είναι σαν να σηκώνεις πανό που γράφει: «Είμαι θύμα, λιώστε με».

Αν νιώθεις κι εσύ κάπως έτσι, λοιπόν, ας μην χάσεις άλλο χρόνο. Αποχαιρέτα το καλό κορίτσι που κρύβεις μέσα σου. Χωρίς υστερικές εκρήξεις ή σπαραξικάρδιες εξομολογήσεις. Πάρε αφορμή τώρα που είναι αρχή του χρόνου.

Εχοντας  απογοητευτεί από θεωρίες καλής νεράιδας και  αναλύσεις που στάζουν μέλι κατεβαίνω με ριζοσπαστική πρόταση: Φέτος γίνε πιο κακό- ναι σωστά διαβάζεις - ΚΑΚΟ κορίτσι και δεν θα χάσεις!

Να, 8 κανόνες που εφαρμόζουν τα Κακά Κορίτσια και περνούν καλύτερα απ΄όλες μας!

Το κακό κορίτσι...

1. Αγαπά (πολύ) και προστατεύει τον εαυτό της. Δεν έχει ανάγκη από περαστικούς Σωματοφύλακες για να την σώσουν. Από τα καταναλωτικά της  δικαιώματα μέχρι την αντισύλληψη και από τη διαχείριση του χαρτζιλικιού της μέχρι το πόσες βότκες θα πιει ξέρει τι είναι σωστό και μέχρι πού την παίρνει!

2. Βάζει όρια. Στις συμπεριφορές, στις απαιτήσεις, στους συναισθηματικούς εκβιασμούς. « Ποιος είσαι αγόρι μου πού θα μπεις ότι θα χωρίσουμε αν δεν σου κάτσω με το ζόρι;»  «Μαμά, δεν σου επιτρέπω να ξαναψαχουλέψεις τα συρτάρια μου» και πάει λέγοντας… Θυμήσου όταν  δεν βάζεις κανένα όριο είναι σαν να σηκώνεις πανό που γράφει: «Είμαι θύμα, λιώστε με».

3. Δηλώνει ξεκάθαρα τα θέλω της. Δεν  «νιαουρίζει», δεν σπάει τα νεύρα γκρινιάζοντας, δεν εκβιάζει για προσοχή κι αγάπη, δεν ζητιανεύει όσα θέλει. Απλά τα ζητάει. Με ειλικρίνεια και σταθερότητα. Γιατί η εσωτερική της φωνή της ουρλιάζει ότι πολύ απλά τα δικαιούται όλα σε αυτή τη ζωή!

4. Ξέρει να δίνει τις μάχες της και δεν συμβιβάζεται εύκολα. Μπορεί ό πατέρας της να θέλει να δηλώσει Ιατρική κι εκείνη Κομμωτική, μπορεί η κολλητή της να θέλει Ρέμο κι εκείνη Stan, μπορεί το αγόρι της να θέλει γάμο αλλά εκείνη να θέλει απλά να δοκιμάσουν τη συγκατοίκηση. Το κακό κορίτσι δεν παρασύρεται από τις επιθυμίες και τις διαθέσεις των άλλων. Τουλάχιστον όχι αν δεν πειστεί πρώτα ότι το ίδιο ακριβώς επιθυμεί κι εκείνη.

5. Παίρνει αποστάσεις όταν κάτι ή κάποιος τη χαλάει.  Aποκρύνεται χωρίς πολλές αναλύσεις -αφού ο χρόνος είναι χρήμα- κι αφήνει τη σιωπή της να μιλήσει για εκείνη.  Θα  ξαναμιλήσει όταν εκείνη θέλει με τους δικούς της όρους. Θα τοποθετηθεί για να ξεκαθαρίσει ότι αυτό που έγινε δεν θα επαναληφθεί γιατί αν ξαναγίνει εκείνη δεν θα είναι εκεί.

6. Απαιτεί -και κερδίζει- τον σεβασμό και την αφοσίωση των άλλων. Μπορεί να είναι μόλις στα 17 αλλά έχει αφήσει προ πολλού το ροζ συννεφάκι στο σπίτι και εμπιστεύεται την τετράγωνη λογική. Δεν φοβάται να παίξει στο ίδιο επίπεδο αφού ξέρει πως για να σε υπολογίζουν πρέπει να σηκώνεις το ανάστημά σου. Ασε που η πεποίθηση πως οι άντρες γουστάρουν να τους έχεις στην τσίτα και να στέκονται σε πουέντ έχει εμφυτευτεί με τσιπάκι στον σπάνιο εγκέφαλό της απ τα 12 της…

7. Κάνει sex μόνο όταν εκείνη νιώσει έτοιμη, με όποιον θέλει και με συνθήκες που δεν βάζουν σε περιπέτειες την σωματική και ψυχική της υγεία.

8. Φλερτάρει πολύ, κάνει το αίμα των αντρών να τρέχει πιο γρήγορα στις φλέβες τους και χρησιμοποιεί συχνά την ερωτική  ζήλια για να πετύχει αυτό που θέλει, γνωρίζοντας ότι οι άντρες από τότε που φοράνε πάνα τα κάνουν πάνω τους όταν δουν ένα κορίτσι δυναμικό, γεμάτο, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση.Γιατί -sorry που στο χαλάω- αλλά  τα Κακά Κορίτσια  είναι sexy.

(Εxtra bonus)

Και 4 λόγοι γιατί οι άντρες γουστάρουν πιο πολύ τα κακά κορίτσια

1. Οι άντρες εκτός από το -ποιό είναι το σκόρδο- ποιό είναι το κρεμμύδι- μπερδεύουν το κακό με το sexy. Στο μετρητή σεξουλικότητας το πράγμα πάει ως εξής: Το κακό είναι άτακτο και το άτακτο είναι sexy. (Eνώ το καλό είναι προβλέψιμο, άρα βαρετό)

2. Τα αγόρια είναι παίκτες και θέλουν να παίρνουν ρίσκα. Όταν συμπληρώνουν δελτίο τζόκερ, όταν χαθούν οδηγώντας στα χιονισμένα δρομάκια του χωριού, όταν ζητούν το τηλέφωνο της  «άτακτης της παρέας» νιώθουν ότι παίζουν τυχερό παιχνίδι. Ε, η πιθανότητα να τους κάτσει η Θεά- μοιάζει με το να τους κάτσει το 21 στο Black Jack! Βingo! Κέρδισαν το κακό κορίτσι!

3. Οι άντρες γοητεύονται από τις ζόρικες που τους ψήνουν το ψάρι στα χείλη πριν καν βγουν για τον πρώτο freddo. Το αβέβαιο τους φτιάχνει. Η αντίσταση, η προσπάθεια, ο αγώνας κατάκτησης έχει άλλη νοστιμιά αν πρώτα σου έχει βγει το λάδι!

4. Τα κακά κορίτσια είναι τελικά …Καλά

…στο κρεβάτι. Sorry good girls, αλλά είναι αλήθεια. Ολοι οι άντρες αγαπούν τον κίνδυνο, το ρίσκο, το πρόστυχο, το ανήθικο έστω και σαν concept, σαν φαντασίωση. Κάτω απ΄τα παπλώματα μόνο ένα κακό κορίτσι φοράει sexy εσώρουχα, λέει κακά λόγια και ακούγεται να βαριανασαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες…

Είσαι έτοιμη να βάλεις υποψηφιότητα για την Κόλαση;