Υπάρχει κοκέτα που της αρέσει να βγαίνει για clubbing και να είναι φασκιωμένη χωρίς ίχνος δέρματος να διακρίνεται; Όχι. Γι’ αυτό κι εμείς σου βρήκαμε πώς μπορείς να βγαίνεις έξω ναι μεν sexy αλλά χωρίς να πλευριτώσεις.

Εκτός αν είσαι η Bridget Jones και έχεις έναν Mark Darcy να σε σκεπάζει με το σακάκι του όταν βγαίνεις στα χιόνια ξεχνώντας το παντελόνι σου. Αλλά μάλλον δεν είσαι, οπότε να τι θα κάνεις:

OVER THE KNEE BOOTS

Η προφανής λύση. Ντύσε τα ποδαράκια σου με ένα ζευγάρι μπότες που φτάνουν μέχρι τον μηρό και voila! 2-3 πόντοι δέρματος που θα μείνουν ακάλυπτοι δε θα φέρουν την καταστροφή. Βέβαια αυτό καλό είναι να το επιλέξεις αν είσαι πάνω από 1.65 τουλάχιστον. Διαφορετικά διάλεξε μία από τις παρακάτω λύσεις.

Η ΣΤΟΛΗ

Το είδα πρώτη φορά στη Σουηδία και έκτοτε το αγάπησα. Η θερμοκρασία εκεί μπορεί να πέφτει πολύ κάτω από το μηδέν τον χειμώνα, όλες οι Σουηδέζες όμως κυκλοφορούν με κάτι μικροσκοπικά σορτσάκια και φούστες!

 

 

Πώς τα καταφέρνουν; Με μια «στολή»: λεπτό μαύρο καλσόν/κολάν, καυτό σορτσάκι και δερμάτινο τζάκετ με χοντρό κασκόλ. Μπορεί το τελευταίο να μην ακούγεται sexy αλλά τα «γυμνά» πόδια σε αποζημιώνουν.

ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ

Είναι το πιο hot trend στο εξωτερικό τη στιγμή που μιλάμε. Επειδή καμία δε θέλει να κρύβει το εντυπωσιακό της οutfit κατώ από χοντρά πλεκτά και μάλλινα, τι κάνουν; Τα φοράνε ανάποδα! Από μέσα δηλαδή το πουλόβερ και από πάνω το sexy φορεματάκι τους. Κουφό αλλά... λες;

SOS!!!! Last but not least Φίλη του Υοlo - ευχαριστούμε Ινγκα από την Νορβηγία- μας είπε πώς στο εμπόριο κυκλοφορούν θερμαντικές κρέμες χωρίς μυρωδιά καμφοράς κι ευκάλυπτου όπου τις απλώνεις στα γυμνά σημεία του σώματός σου (πόδια- πλάτη-μπράτσα- ντεκολτέ) ένα τέταρτο ώρα πριν ξεκινήσεις απ΄το σπίτι και μετά είσαι ...έτοιμη να πάρεις φωτιά! Για ψάξτε το....