Σωματότυπος αχλάδι; Έλα, μην απογοητεύεσαι... Έτσι γεννηθήκαμε, οι περισσότερες Ελληνίδες, οπότε δεν είσαι η μόνη... Επίσης, στους άντρες αρέσουν τα μπούτια και ο ποπός, οπότε και εκεί νικάμε... 

Παρόλα αυτά, εάν έχεις λίγο παραπάνω από όσο «πρέπει», εάν δεν είσαι γυμνασμένη, ή αν δεν νιώθεις καλά με τις καμπύλες σου, υπάρχουν τρόποι για να τις καλύψεις εντέχνως.

Πως;

1. Ανάδειξε το πάνω μέρος του σώματός σου


Μπορείς να επιλέξεις φορέματα που είναι στενά επάνω και ανοίγουν προς τα κάτω, ώστε να τονίσεις τη μέση σου. Μπουστάκια, τοπάκια, πολύχρωμα κατά προτίμηση, θα σε βολέψουν επίσης. Εκτός από το ότι δεν θα δώσεις έμφαση στην περιφέρεια, είναι και ένα στυλ ιδιαίτερα σέξι και παράλληλα girly.

2. Απόφυγε τα στενά


Καυτά σορτς που κόβουν στα μπούτια, εφαρμοστά φορέματα που τονίζουν την περιφέρεια ή πολύχρωμα prints σε φούστες ή παντελόνια που είναι κολλητά, τονίζουν ένα σημείο που θέλουμε να μείνει... ατόνιστο! Τα χυτά  και τα λεπτά υφάσματα σε φούστες και φορέματα είναι η λύση σου και προτίμησέ τα -είναι και στη μόδα άλλωστε. 
 
3. Ντεκολτέ ή πλάτη έξω


Επειδή θα καλύψεις πόδια και περιφέρεια, για να υπάρχει αρμονία, φρόντισε όταν φοράς φορέματα ή τζιν, να αφήνεις είτε ντεκολτέ, είτε πλάτη να φαίνονται. Το μάτι πάει στο γυμνό καλώς ή κακώς, οπότε θα δουν την πλάτη σου πρώτα κι αν είναι ωραία, εκεί θα μείνον. Ιδανικά είναι σε αυτές τις περιπτώσεις τα στράπλες μακριά φορέματα.
 
4. Παντελόνι σε ίσια γραμμή


Προτίμησε τζιν σε ανδρική, ίσια γραμμή ή υφασμάτινα παντελόνια συνδυασμένα με μακριές μονόχρωμες ζακέτες. Άλλη μια λύση είναι οι ωραίες κάπες που αγκαλιάζουν τα αδύναμα σημεία σου. Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις διάλεξε αμπίρ γραμμές στα φορέματα ή φορέματα σε γραμμή Α και τράβηξε τα βλέμματα... ψηλά φορώντας εντυπωσιακά κοντά κολιέ.

5. Απόφυγε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τα κοντά σακάκια


Εκτός του ότι δεν είναι στη μόδα, θα σε αδικήσουν πολύ. Ειδικά όταν φοράς χαμηλοκάβαλα παντελόνια -ποτέ μου δεν τα φόρεσα, απορώ πως τα φορούν τα κορίτσια- και κοντά σακάκια, το μάτι πάει κατευθείαν στην μεγάλη περιφέρειά σου. Κρίμα δεν είναι;

6. Μακρύ τοπ


Δεν σου λέω να βάλεις ράσο, αλλά οι κοντές μπλούζες είναι τραγικές και σε κάνουν πολύ πιο παχιά από ότι πρέπει. Εάν θέλεις να φορέσεις κάτι κοντό, πήγαινε στη συμβουλή νούμερο ένα και επίλεξε ένα τοπ με ψηλόμεση φούστα. Μακριά λοιπόν από κοντά τοπ που σου κάνουν μια περιφέρεια τεράστια. 

7. Και υπάρχει και ο τελευταίος τρόπος- έκπληξη!  Μην σκεπάζεις το σώμα σου. Αγάπησέ το και ανάδειξέ το. Χωρίς βέβαια υπερβολές  και προκλητικές στυλιστικές επιλογές.  Είσαι ζουμερό κορίτσι; Απόλαυσέ το!