Εγώ υπερβολική; Κάνεις λάθος!» Αν έχεις πει αυτή τη φράση τον τελευταίο καιρό πάνω από μια φορά, καλό θα ήταν να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου και να δεις αν φταις. Καλά καλά μην φωνάζεις!
Απλά, λέω εγώ τώρα, ξανασκέψου το, αν συμβαίνουν τα παρακάτω:


1.    Επειδή δεν έχεις διάθεση ή έχει γίνει κάτι άσχετο, τσακώνεσαι με όποιον βρεθεί μπροστά σου εκείνη την ώρα: τη μαμά σου, το αγόρι σου, την κολλητή σου. Και πληρώνουν αυτοί τα σπασμένα.

2.    Νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει κανείς.

3.    Ξεσπάς σε κλάματα από τα νεύρα σου για αδιευκρίνιστους λόγους –και δεν είναι ότι περιμένεις περίοδο.

4.    Θέλεις να δώσεις μπουνιά σε όποιον σε τσαντίζει κι ας καταδικάζεις τη βία, απ’όπου κι αν προέρχεται. :P

5.    Θέλεις επίσης να καταστρέψεις τα έπιπλα του σπιτιού, έχει περάσει το μυαλό σου να σπάσεις ένα βάζο ή ένα πιάτο, έτσι για να ηρεμήσεις.

6.    Οι δικοί σου άνθρωποι και κυρίως η κολλητή σου και το αγόρι σου, πια φοβούνται και να μιλήσουν. Σε κάθε τι που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου, δεν μιλούν για να μην νομίζεις ότι σε προσβάλλουν και τσαντιστείς. Κι έτσι, απομακρύνονται. 

7.    Κάνεις και λες πράγματα για τα οποία μετά μετανιώνεις- αλλά δυστυχώς είναι αργά να τα πάρεις πίσω. 

8.    Καπνίζεις πολύ και τρως μηχανικά. 

9.    Πιάνεις τον εαυτό σου, κάθε φορά που μιλάς με κάποιον, να καταλήγει η συζήτηση με τις φράσεις: «Όλα σε εμένα έτυχαν», «δεν μπορώ άλλο», «δεν αντέχω».

10.    Έχεις πάψει να είσαι τρυφερή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με το σκυλάκι σου, με τον ίδιο σου τον εαυτό. Κοινώς, καταλαβαίνεις ότι είσαι μια άλλη.