Η Shiseido, o ιαπωνικός οίκος καλλυντικών με περισσότερα από 140 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς, συμμετέχει στην 22η Αthens Xclusive Designers Week, ως Οfficial Make up Sponsor. Ο πρωτοπόρος αυτός οίκος, συνυφασμένος με τις τέχνες και τη μόδα, θα χαρίσει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στην εβδομάδα μόδας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο μέγαρο από 19 έως 22 Οκτωβρίου.

O Βαγγέλης Θώδος, Μake up Director της Shiseido, θα επιμεληθεί μαζί με την ομάδα του το μακιγιάζ όλων των επιδείξεων μόδας που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Επίτιμη προσκεκλημένη της Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week είναι η σχεδιάστρια μόδας Αnna Molinari, που θα παρουσιάσει τη συλλογή Blugirl S/S18 για πρώτη φορά παγκοσμίως, στην Ελλάδα.

Το παρών, στο λαμπερό αυτό τετραήμερο θα δώσουν καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, aνάμεσά τους οι ΜΙ-RO, PARTHENIS και VASSILIS ZOULIAS, διάσημα fashion brands με διεθνή παρουσία, όπως η Folli Follie, καθώς και νέα ανερχόμενα ταλέντα της ελληνικής σχεδιαστικής σκηνής.

Νέες τάσεις, έντονα χρώματα, δυναμικά χείλη, έντονες γραμμές eyeliner αλλά και nude αποχρώσεις με ματ σκιές και διάφανες επιδερμίδες, θα κυριαρχούν στα looks των σχεδιαστών.

H Shiseido με το νέο Full Lash Multi-Dimension Mascara δίνει ένταση στις βλεφαρίδες αναδεικνύοντας το μέγιστο μήκος τους και την ξεχωριστή καμπύλη για έντονο αποτέλεσμα και πανοραμικό όγκο. Στα μάτια, το ζωηρό κρεμώδες χρώμα των σκιών Paperlight Cream Eye Color χαρίζουν ένα ματ αλλά συγχρόνως ημιδιάφανο αποτέλεσμα. Οι έντονες γραμμές eyeliner με τα Instoke Eyeliner Series, εμπνευσμένα από την ιαπωνική τέχνη της καλλιγραφίας, δίνουν μια διαφορετική ένταση στο βλέμμα. Τα έντονα κόκκινα κραγιόν από τη συλλογή Rouge Rouge Collection, θα είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της Shiseido.

‘‘H ομορφιά είναι η θετική αντίληψη της ζωής. Είναι η αντανάκλαση της ισσοροπίας και της αρμονίας στην εικόνα μας. Αν θα χρειαζόταν να αποτυπώσω την ομορφιά με μια λέξη, αυτή θα ήταν "φως". Η ικανότητα να κοιτάς μέσα σου και να φωτίζεσαι. Άλλωστε η ομορφιά είναι παντού’’, δήλωσε σχετικά ο Μake up Director της Shiseido, Βαγγέλης Θώδος. 

Οι τελικές πρόβες για την επιμέλεια του make-up των fashion shows πραγματοποιήθηκαν στο Shiseido Experience Center στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία σχεδιαστών, μοντέλων και λοιπών συντελεστών της διοργάνωσης.

 

#shiseido

#shiseido4axdw

#sharebeauty

Φωτογραφίες