Το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο «συνωμοτούν» για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του σώματος και της ψυχής μας προσφέροντας τροφή, υγεία, νεότητα και λάμψη στο δέρμα μας.

Η εταιρεία EUTHALIA, Natural Cosmetic Values, χρησιμοποιώντας τα «κρυμμένα» συστατικά των θησαυρών της φύσης δημιούργησε 17 υπέροχα προϊόντα, που ενισχύουν την αντιγήρανση, θωρακίζουν τη νεότητα και επαναφέρουν τη φρεσκάδα μέσα από αγνές, φυσικές μεθόδους και με 100% natural συστατικά που έχουν επιλεχθεί με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές σε συνάρτηση πάντα με τις φυσικές τους ιδιότητες.

Βιταμίνη Ε, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα αρωματικών φυτών, αγνό παρθένο ελαιόλαδο από βιολογικούς ελαιώνες της Κρήτης, άγριο τριαντάφυλλο και κίστος συνυπάρχουν αρμονικά στις οικολογικές συσκευασίες των φυσικών καλλυντικών που υιοθετούν την ολιστική προσέγγιση και παντρεύουν τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας.

Θρεπτικές και αναπλαστικές κρέμες, αντιγηραντικός ορός για πρόσωπο και μάτια με βερικοκέλαιο, argan oil και σπαθόχορτο με λευκαντικές ιδιότητες, απολεπιστικό και ενυδατικό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, δροσερή τονωτική λοσιόν, κηραλοιφή από μελισσοκέρι, ξηρό λάδι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά αλλά και υπέροχα μυρωδάτα σαπούνια για το σωστό καθαρισμό του προσώπου και του σώματος, συνθέτουν την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Euthalia που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη στην καθημερινότητα της ακόμα και στην περίοδο της εγκυμοσύνης (αντιμετώπιση ραγάδων), έτσι ώστε να διατηρεί τη φρεσκάδα της και να σβήνει από πάνω της τα σημάδια του χρόνου και της κούρασης.

Τη σειρά των ελληνικών φυσικών καλλυντικών Euthalia «υπογράφει» η Ευθαλία Σταματάκη. Πήγη έμπνευσης για τη δημιουργία της εταιρείας αποτέλεσε η ευρηματική γιαγιά της και οι δικές της μοναδικές συνταγές για υπέροχα σαπούνια και κηραλοιφή που έκαναν το σπίτι να μοσχοβολά φρεσκάδα και το δέρμα της να λάμπει από υγεία. Η δυναμική γιαγιά Ευθαλία με τα βότανα της έκανε για την εποχή «μικρά θαύματα» στην κουζίνα του σπιτιού της στο πανέμορφο νησί της Σκοπέλου αποδεικνύοντας την αξία της φύσης. Σήμερα η EUTHALIA, Natural Cosmetic Values παντρεύει τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας δίνοντας στη σύγχρονη γυναίκα την επιλογή να θωρακίσει τη νεότητά της με αγνά, φυσικά καλλυντικά αλλά και να σβήσει τα σημάδια του χρόνου με βιοενεργές συνταγές καλλυντικών που στηρίζονται στις παραδοσιακές αξίες.

Η EUTHALIA Natural Cosmetic Values θα συνεχίσει το ταξίδι της ανακάλυψης φυσικών θαυματουργών θησαυρών που θα βελτιώνουν καθημερινά την ποιότητα της ζωής μας χωρίς να μας επιβαρύνουν με χημικά και συνθετικά στοιχεία καθώς και Parabens, SLS, PEG, Ethanolamines, Phenoxyethanol, Mineral oils, Perfum, Colors, Silicones και PPG.

Η επιλογή και η συλλογή των πρώτων υλών θα συνεχίσει να γίνεται με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές ανάλογα με τις φυσικές ιδιότητές τους και τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ τα Euthalia δεν θα δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.

Φωτογραφίες