Η Brokers Jeans το αγαπημένο  fashion denim & men’s casual wear brand πραγματοποίησε ένα λαμπερό fashion show εμπνευσμένο από τις νέες τάσεις για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2018, τo Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της 22ης Athens Xclusive Designers Week.

Στην πασαρέλα περπάτησε ως guest ο ηθοποιός Σόλων Τσούνης ενώ η τραγουδίστρια Jo Λαζοπούλου με δημιουργία  του σχεδιαστή Αχιλλέα Τακτικού,με την μπάντα της JO Black ,έδωσαν με ένα μοναδικό live act το ιδανικό pop-dance μουσικό στυλ που ταιριάζει στο brand.

Στο show έδωσαν το παρών οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού fashion crowd αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο θαυμάζοντας την συλλογή από τα 15 και πλέον μοντέλα που συμμετείχαν.

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, η συλλογή της Brokers επηρεασμένη από το power dressing για το καλοκαίρι του  2018 ανταποκρίνεται στο ολοένα και ταχύτερα εξελισσόμενο ρεύμα λαμβάνοντας υπόψη τις ακόλουθες επιρροές.

"Δεν υπάρχουν πια Σύνορα!" Με αύτη τη φράση δεν αναφερόμαστε στα γεωγραφικά, αλλά στα σύνορα που ορίζουν την πολιτιστική κληρονομία, την κουλτούρα και την νοοτροπία των λαών. Στον ερχομό μιας ανταποδοτικής κοινωνίας όπου όλα δίνονται και λαμβάνονται διαρκώς.

"Μετάβαση!" Ζούμε σε μια εποχή που όλα μεταμορφώνονται, μεταστοιχειώνονται σε κάτι άλλο, οι δομές του παρελθόντος δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στο μέλλον που έρχεται.

"Νέα Γενιά!" Όλα αλλάζουν, αλλάζουν και οι νεότεροι άνθρωποι, εξελίσσονται με γρηγορότερους ρυθμούς και προσαρμόζονται στο νέο πολυπολιτισμικό πλαίσιο με πολύ μεγαλύτερη ευκολία από την προηγουμένη γενιά.

"Από το Χθες στο Αύριο!" Όλα κινούνται με μεγαλύτερες ταχύτητες πλέον. Υπάρχει μια ανάγκη να διατηρηθεί από το παρελθόν και να βρει χώρο έκφρασης στο μέλλον ό,τι είναι σταθερό και διαχρονικό, ό,τι μπορεί να λειτουργήσει ως θεμέλιο.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιρροές αυτές, η δημιουργική ομάδα της Brokers σχεδίασε μια ευέλικτη συλλογή βασισμένη στο casual,  casual-denim με αναφορές στο sportswear. Βασικό στοιχείο έμπνευσης της συλλογής είναι οι οργανικές φόρμες που έχουν επηρεάσει τη συλλογή κυρίως γραφιστικά, σε ό,τι αφορά τις υφές και τις επεξεργασίες. Ο Στόχος της συλλογής καλοκαίρι 2018 είναι να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου άντρα δημιουργώντας ένα μείγμα σχεδιασμών από διάφορες κουλτούρες, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στον σύγχρονο καταναλωτή να έχει πολλές και ευπροσάρμοστες επιλογές.

Ανακάλυψε την νέα συλλογή  Brokers Jeans , στα καταστήματα Brokers, στο E-Shop www.brokersjeans.com

και σε περισσότερα από 400 επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

SHOP ONLINE: www.brokersjeans.com, www.nikolis.gr

E-mail: marketing@nikolis.gr T:2310 520506

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε μας στο

Facebook Βrokers Jeans και στο Instagram @brokers_jeans 

Φωτογραφίες