Μία γυναίκα πρόσφατα τράκαρε με το αυτοκίνητό της, καθώς  οδηγούσε και παράλληλα προσπαθούσε να στείλει γυμνόστηθη φωτογραφία  στο αγόρι της. Τι να πεις γι' αυτό τον κόσμο; Η συγκεριμένη κοπέλα είναι απλά για λύπηση..... Πρέπει να υπάρχει  λίγη ενσυναίσθηση και γνώση κινδύνου. Και άντε δεν ενδιαφέρεσαι για τον εαυτό σου,  για τους άλλους δεν σε νοιάζει καθόλου; Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν κινδύνευσε κανείς άλλος πέραν της κοπέλας, αλλά σε αντίθετη περίπτωση με διαφορετικό σενάριο θα υπήρχε μεγάλη ζημιά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν μέρη και μέρη για να ανταλλάξεις τις σεξουαλικές και μαζοχιστικές  σκέψεις με τον σύντροφό σου, όμως το να οδηγάς οδηγάς δεν είναι ένα από αυτά τα μέρη!

Αυτά είναι τα χειρότερα μέρη που μπορεί κανείς να κάνει sexting με τον/την σύντροφό του/της:

#1 Ενώ οδηγείς

Τα'πα. Μην τα ξαναλέω πάλι. Είναι επικίνδυνο τόσο για σένα όσο και για τον υπόλοιπο καημένο κόσμο που θα βρεθεί στον δρόμο σου. Βάλε τα κουλά σου στο τιμόνι και μην διαννοηθείς να πληκτρολογήσεις τίποτα στο κινητό σου.

sexting1

#2 Ενώ βρίσκεσαι στο σπίτι της γιαγιάς σου

Γιατί να την βάλεις σε αυτή την διαδικασία την γυναίκα; Τι σου φταίει; Θυμήσου απλά τα παιδικά χρόνια που πέρασες μαζί της και πόσα είναι αυτά που της οφείλεις. Τς τς τς!

grandmother

#3 Ενώ είσαι εν μέσω διάλεξης στο αμφιθέατρο.

Ενώ δεν είναι τόσο επικίνδυνα στο πανεπιστήμιο, γιατί κανείς καθηγητής δεν πρόκειται ποτέ να σου πει «δώσε μου το κινητό σου να δω τι γράφεις», όμως για κάντε  ένα flashback πίσω στο Δημοτικό ή το Γυμνάσιο, αφού εκεί θα την είχες επιεικώς γ@μήσει!

sexting3

#4 Ενώ είσαι στο μετρό

Αυτό κι αν δεν είναι κατάλληλο μέρος για να ανταλλάξεις σέξι μηνύματα με τον/την σύντροφό σου. Είσαι σε τόσο κοντινή απόσταση από τους υπόλοιπους ανθρώπους που καλά καλά δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις, θες να στείλεις και μηνύματα; Και μάλιστα να τα δει όλο το βαγόνι;

subway

#5 Όταν είσαι στο ίδιο χώρο με τους γονείς σου

Έτσι και σε καταλάβει κάποιος από τους δύο, βρες τρύπα να κρυφτείς! Δεν τα κάνουν αυτά βρε καλό μου παιδί. Τόσον ελεύθερο χώρο έχεις, πρέπει ντε και καλά να βάλεις σε κίνδυνο τη ζωή σου;

parents

#6 Περιμένοντας στην στάση του λεωφορείου

Και πάλι, όπως και στο μετρό αντίστοιχα και στην στάση του λεωφορείου υπάρχει τόσος πολύς κόσμος, που είναι αρκετό να σε αναγκάσει να μην ανταλλάξεις μηνύματα με τον/την σύντροφό σου. Έτσι και σε δει κανένα περίεργο μάτι, θα γίνεις ρόμπα!

sexting6

#7 Όταν βλέπεις ταινία με έναν φίλο/η σου

Απλά σκέψου πώς θα ένιωθες αν έπιανες εκείνον/η να κάνει sexting. Ευχαριστώ! 

movie

#8 Όταν είσαι στο σουπερμάρκετ

Διότι ο πάγκος με τα λαχανικά βγάζει μία σεξουαλικότητα άλλωστε που δεν μπορείς να  αντισταθείς με τίποτα..... Τι να πει κανείς για σένα!

sexting8

#9 Ενώ είσαι σε συνάντηση για δουλειά

Ας σκεφτούμε το χειρότερο σενάριο. Τι θα γίνει αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ξαφνικά δει κάποιος ένα από αυτά τα έξαλλα μηνύματα που γράφεις; Όχι μόνο θα χάσεις τη δουλειά σου, αλλά θα γίνεις και ρεντίκολο!

meeting

#10 Όταν είσαι μέσα σε εκκλησία

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! 

sexting10

#11 Όταν είσαι μεθυσμένος/η σε ένα πάρτι

Εξάλλου τίποτα το καλό και αξιοσημείωτο δεν έστειλε  κανείς όντας μεθυσμένος/η. Από το να ξεφτιλιστείς, άστο καλύτερα!

drunk-text

#12 Όταν κάνεις ποδήλατο

Δεν είναι δυνατόν να κάνεις ποδήλατο και να ανταλάσσεις μηνύματα την ίδια στιγμή. Είναι επικίνδυνο. Δεν το καταλαβαίνεις; 

sexting12