Γεια σας! Λοιπόν, αυτό που συμβαίνει με εμένα, είναι περίπλοκο… Είμαι εδώ και τριάμισι χρόνια με ένα αγόρι. Τον θέλω πάρα πολύ και είμαι πολύ κολλημένη μαζί του. Εκείνος, όμως, δεν μου φέρεται ωραία και με έχει μονίμως στο …φτύσιμο. Προσπάθησα να απομακρυνθώ από εκείνον, όμως, ούτε το μπορώ, αλλά ούτε και το θέλω… Μέχρι ενός σημείου τον κατανοώ, γιατί ξέρω ότι έχει πολλά προβλήματα… Επίσης, θέλω να σας πω ότι η πρώην του, όπως έχω μάθει, τον ρωτάει διάφορα για τη σχέση μας και του τηλεφωνεί ακόμα για να του πει παράλογα πράγματα… Για παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα του τηλεφώνησε για να του πει ότι βρήκε δουλειά. Του έκανα σκηνή και παραλίγο να χωρίσουμε… Τι να κάνω;

.......................................................................................................................................................................................

 Γεια σου Yolo – φίλη! Το πρόβλημά σου δεν είναι περίπλοκο, εσύ το κάνεις περίπλοκο. Λοιπόν, θα είμαι ξεκάθαρη μεν, αλλά αυστηρή δε… (για το καλό σου). Ενώ έχεις μόνη σου καταλάβει και παραδεχτεί ότι δεν σου φέρεται καλά, σε έχει στο φτύσιμο, όπως μου γράφεις, για ποιο λόγο να παραμένεις μαζί του; Βέβαια, μου γράφεις ότι δεν μπορείς και δεν θέλεις. Από τα δύο, το μόνο που κατανοώ, είναι το «δεν θέλω». Το «δεν μπορώ», απλά, δεν το δέχομαι. Αν βάλεις τα καλά και τα άσχημα αυτής της σχέσης και κάνεις ένα κόπο να τα σημειώσεις, θα δεις και θα διαπιστώσεις ότι τα αρνητικά είναι πολύ περισσότερα. Τώρα, ας πάμε και στο κεφάλαιο που λέγεται πρώην. Εγώ στη θέση σου, δεν θα τα έβαζα μαζί της, αλλά μαζί του. Εφόσον γνωρίζει ότι η επαφή με την πρώην του σε ενοχλεί, θα πρέπει ή να σου εξηγήσει ή να το σταματήσει. Δεν κάνει τίποτα από τα δύο, όμως… Σε αγνοεί και κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει. Όπως και να έχει, εγώ διαφωνώ με τη σχέση αυτή που επιμένεις μονόπλευρα να συντηρείς, αλλά είναι δικό σου θέμα. Αυτό που θα σε συμβούλευα, είναι να παραμερίσεις το φόβο σου, μήπως τον χάσεις και να κάνεις μια κουβέντα μαζί του. Ξεκίνα από τη συμπεριφορά του – το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό- και φυσικά, μίλησέ του και απαίτησε και από εκείνον μια ειλικρινή τοποθέτηση σχετικά με τον εφιάλτη που λέγεται «πρώην».

 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!