Μακρύ ή κοντό; Βαμμένο ή φυσικό; Ίσιο ή με μπούκλες; Αυτό το άτιμο το μαλλί μας ταλαιπωρεί κάθε μέρα μ'ένα σωρό διλήμματα...ωραία δεν θα'ταν να το ξυρίζαμε και να ησυχάζαμε;

Ωραία θα'ταν, αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος το αποτέλεσμα να θυμίζει διασταύρωση του Ε.Τ. με κολοκύθα του Halloween. Πραγματικά, το φαλακρό look είναι κάτι που λίγες έχουν τα κότσια να τολμήσουν και ακόμα λιγότερες την δυνατότητα να υποστηρίξουν.

Ας δούμε ποιες διάσημες θυσίασαν την άλλοτε πλούσια χαίτη τους-η καθεμιά για τον λόγο της- και όχι μόνο δεν απέφυγαν τα media μέχρι να ξαναμακρύνει, αλλά συνέχισαν να κυκλοφορούν και να φωτογραφίζονται ανέμελες κι ωραίες.

Karen Gillan

H Karen, μοντέλο και ηθοποιός από τη Σκωτία ( ίσως σου είναι γνωστή από το "Doctor Who") ξύρισε το κεφάλι της για τον ρόλο της ως Nebula στην πρόσφατη ταινία "Οι φύλακες του Γαλαξία" και κατάφερε να ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς τόσο με την ερμηνεία της, όσο και με την εμφάνισή της.

Cate Blanchett

Μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της εποχής μας, η αυστραλέζα Cate Blanchett αποχωρίστηκε το 2002 την ξανθή της κόμη για την ταινία "Heaven".

Cynthia Nixon

Η πασίγνωστη Miranda του Sex and the City δεν άφησε...τρίχα για τρίχα στο κεφάλι της προκειμένου να ενσαρκώσει την καρκινοπαθή καθηγήτρια ποίησης Vivian Bearing στο θέατρο.

Ebony Haith

Μπορεί να την γνωρίζεις εάν παρακολουθούσες τον πρώτο κύκλο του America's next Top Model. Αν και δεν κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο βραβείο, η Ebony ξεχώρισε απ'την αρχή-σε μεγάλο βαθμό λόγω της κόμμωσής της.

Sigourney Weaver

Η αμερικανίδα ηθοποιός με το παράξενο όνομα κέρδισε παγκόσμια φήμη όταν ενσάρκωσε την (φαλακρή) ηρωίδα Ellen Ripley στις ταινίες "Alien". 

Natalie Portman

'Αλλη μια ηθοποιός που πρωτοσυστήθηκε...γουλί στο ευρύτερο κοινό, και συγκεκριμένα με τον ρόλο της Evey στην παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία V for Vendetta.

Jessie J 

Η 26χρονη ποπ τραγουδίστρια-τραγουδοποιός από την Βρετανία ξύρισε το 2013 το κεφάλι της για φιλανθρωπικό σκοπό, και μάλιστα κατάφερε να συγκεντρώσει 75 εκατομμύρια λίρες. 'Οπως είπε και η ίδια, "Μαλλί είναι και θα ξαναμακρύνει. Ακόμα και αν χρειαστούν 2 χρόνια δεν πειράζει, άμα είναι να σώσει ζωές".

 

Πώς σου φαίνονται, λοιπόν; Εσύ θα το τολμούσες;