Γεια σας. Εδώ και 4 χρόνια μου αρέσει πάρα πολύ ένα παιδί που παλιότερα τα είχαμε. Τώρα πια  μένει σε άλλη πόλη, αλλά παρόλα αυτά, έχουμε κρατήσει επαφή και μιλάμε, ενώ όταν έρχεται στην πόλη μου, βγαίνουμε με την ίδια παρέα. Θέλω να σας πω ότι κάθε φορά που συναντιόμαστε, είναι πολύ διαχυτικός μαζί μου. Με αγκαλιάζει, με πειράζει, με φιλάει – εννοείται στο μάγουλο- Το θέμα μου είναι ότι ποτέ δεν μου ανοίγει συζήτηση για εμάς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι νιώθει… Ακόμα και όταν επικοινωνούμε κάποιες φορές, προσπαθεί να μου πιάσει συζήτηση για διάφορα θέματα, αλλά για το συγκεκριμένο κουβέντα! Τι λέτε να σημαίνουν όλα αυτά; Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο;

----------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου yolo – φίλη! Από την αρχή θα σου πω ότι η μόνη λύση, είναι να του ανοίξεις εσύ τι συζήτηση για το τι αισθάνεται για σένα. Και θα σου έλεγα και να μην κομπλάρεις καθόλου. Έμμεσα και με τσαχπινιά θα το κάνεις και απολύτως θηλυκά,  αλλιώς θα μοιάζει με ανάκριση. Ωστόσο, θα ήθελα να σε προειδοποιήσω και για κάτι που δεν θα πρέπει να αγνοείς!!! Πρόσεχε, γιατί είναι sos!!! Έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια που δεν είστε μαζί και δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Τώρα, όσον αφορά την διαχυτική του διάθεση που μου περιγράφεις, θα σου πω ότι όλοι εκείνοι που υπήρξαν κάποτε μαζί, η συμπεριφορά τους, δεν μπορεί να είναι ούτε σκέτη, ούτε απολύτως φιλική. Μήπως, λοιπόν του συμβαίνει κάτι τέτοιο και μέχρι εκεί; Για να είσαι σίγουρη και για να μην έχεις απορίες, θα πρέπει πολύ μα πάρα πολύ έξυπνα όμως να τον ξεψαχνίσεις. Πρόσεξε, χρειάζεται μαεστρία και από εκεί και μετά θα ξέρεις τι ακριβώς έχεις η δεν έχεις να περιμένεις. ΥΓ. Αν μπορείς, εν τω μεταξύ να κάνεις και ένα «ρεπορτάζ», είτε από κάποιο κοινό φίλο, είτε ψάχνοντας το χρονολόγιό του στο facebook  για να ξέρεις, αν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή του, πιστεύω ότι θα σε βοηθούσε να κινηθείς  ακόμα πιο σωστά!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!