Το δικό μου θέμα είναι το εξής: Βγήκα με κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα πάρα πολύ όμορφα μαζί του. Ξέρω πολύ καλά ότι και εγώ του άρεσα και έδειχνε και εκείνος να περνάει καλά, όταν όμως, του εξομολογήθηκα ότι είμαι παρθένα, ξενέρωσε. Δεν μου είπε κάτι, όμως, εγώ το κατάλαβα. Απόδειξη; Κάθε φορά που του ζητάω να βρεθούμε, εκείνος βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες… Τι να κάνω; 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητή yolo – φίλη θα ήθελα αρχικά να σου πω κάτι. Είσαι παρθένα και όχι άρρωστη! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα για αυτό, κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει για το πότε θα αποφασίσεις να προχωρήσεις ερωτικά με κάποιον. Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα, όπως ακριβώς μου τα περιγράφεις και δεν έχεις φτιάξει εσύ σενάρια από το φόβο σου, τότε αν όντως ξενέρωσε, τώρα είναι η σειρά σου για να ξενερώσεις και εσύ! Αυτό δείχνει ότι ούτε ιδανικός είναι για σένα, ούτε και κατάλληλος για να μοιραστείς μαζί του την πρώτη σου φορά. Σταμάτα λοιπόν να τον παρακαλάς για να συναντηθείτε. Αντίθετα, σύνδεσέ τον απευθείας με … Κάϊρο και κοίτα να γνωρίσεις κάποιον άλλο. Που δεν θα «ξενερώνει» και δεν θα αντιμετωπίζει μια κατάσταση απολύτως φυσιολογική ως αρρώστια! Με λίγα λόγια, τον αγνοείς και προχωράς. Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα γνωρίσεις κάποιον πολύ καλύτερο. Μέχρι τότε να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και όχι μειονεκτικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!