Είναι δύσκολο τις περισσότερες φορές να καταλάβεις με σιγουριά αν αρέσεις σε κάποιον ή όχι. Ειδικά άμα δεν έχεις λάβει σημάδια από αυτόν. Από την στιγμή που ο ρομαντισμός αναζητείται στις μέρες μας, το μυαλό όλων πάει κατευθείαν στο κακό. Με θέλει πραγματικά ή θέλει μόνο σεξ; Θα με χρησιμοποιήσει και μετά θα με παρατήσει σαν στημένη λεμονόκουπα ή θα μπορούσε να με δει σοβαρά; Ερωτήματα που πολλές φορές, δυστυχώς, μένουν αναπάντητα. Όλα αυτά όμως, αν δεν υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια.

Αν ωστόσο λάβεις κάποιο ή κάποια από τα παρακάτω μηνύματα, τότε να είσαι βέβαιη πως θέλει κάτι παραπάνω από σεξ από εσένα:

1. Βαρετά μηνύματα

Αν σου στείλει μήνυμα για το καινούριο βιβλίο που διάβασε ή για να σου πει ότι έκανε τα ψώνια της ημέρας για το σπίτι και τι διάλεξε να πάρει, τότε αυτό είναι σημάδι πως σου ανοίγεται σιγά σιγά. Αν ήθελε απλά σεξ, θα μιλούσε μόνο γι' αυτό. Οι πεζές, καθημερινές συζητήσεις είναι λοιπόν στην πραγματικότητα μία θετική εξέλιξη.

2. Πρωινά μηνύματα

Αν σε σκέφτεται τόσο ώστε να στείλει ένα μήνυμα με το που ξυπνήσει το πρωί, παρ'το ελεύθερα πάνω σου, είναι πολύ θετικό σημάδι.

3. Μήνυμα γενεθλίων

Ας είμαστε ειλικρινείς, αν ήθελε απλά σεξ, δεν θα θυμόταν καν τα γενέθλιά σου.

4. Κολακευτικό μήνυμα

Δεν αναφέρομαι σε ένα μήνυμα που θα λέει ότι είσαι σέξι και έχεις μεγάλο κ*λο. Αναφέρομαι σε ένα μήνυμα που θα σε ευχαριστεί για παράδειγμα που υπάρχεις στη ζωή του και σου λέει πόσο σημαντική είσαι για εκείνον.

5. Μήνυμα που ζητάει τη γνώμη σου σε κάτι

Εάν τον ενδιαφέρει η γνώμη σου για το οτιδήποτε, δεν είσαι απλά ένα παιχνίδι για εκείνον.

6. Μήνυμα που περιλαμβάνει σχέδια μαζί σου

Αν ήσουν απλά μία εύκολη λύση για εκείνον, θα σε έπαιρνε τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και θα σου έλεγε να περάσεις από εκείνον. Αν όμως κανονίζει πραγματικά σχέδια μαζί σου, γεύμα, καφέ ή βόλτα, τότε θέλει ένα πραγματικό ραντεβού.

7. Μήνυμα απολογίας

Αν όντως εννοεί τη συγγνώμη, τότε του αρέσεις πολύ. Αλλιώς, δε θα νοιαζόταν που πλήγωσε τα αισθήματά σου για οποιονδήποτε λόγο.

8. Μήνυμα γεμάτο ερωτήσεις

Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα, θα τον νοιάζει να μάθει για την καθημερινότητά σου. Θα τον νοιάζει πώς πάει η δουλειά ή η σχολή σου για παράδειγμα. Και θα ζητάει να μάθει περισσότερα για την οικογένειά και τους φίλους σου.

9. Μήνυμα που αναφέρεται σε κάτι βαθύ

Αν κάνετε συζητήσεις για το σύμπαν και την ανθρώπινη ύπαρξη, τότε και η σχέση σας έχει πάει σε άλλη διάσταση. Τρέχει κάτι πολύ σοβαρό ανάμεσά σας.

10. Αγαπησιάρικα μηνύματα

Ναι μερικοί άντρες τα ισοπεδώνουν όλα και δεν θα διστάσουν να πουν ψέματα για το πόσο τους αρέσεις με σκοπό να σε ρίξουν στο κρεβάτι. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι οι σπάνιοι άντρες που άπαξ και πουν το «σ' αγαπώ» πραγματικά θα το εννοούν.

 

Πηγή: neopolis.gr