Αγαπητό Yolo γεια σας και από μένα. Είμαι 18 ετών και μένω στην Κομοτηνή, όμως το αγόρι που μου αρέσει, μένει στην Ξάνθη. Όταν ήρθε για μια και μόνη φορά να με επισκεφτεί, επέμενε να ολοκληρώσουμε τη σχέση μας, όμως εγώ δεν δέχτηκα. Από τότε, δυστυχώς, δεν ξανάρθε. Επικοινωνώ μαζί του με μηνύματα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο από τη μεριά μου. Δεν παίρνει ποτέ την πρωτοβουλία. Του έχω προτείνει πολλές φορές να έρθει να τον δω, αλλά πάντα, μα πάντα βρίσκει δικαιολογίες. Τι να κάνω; Μήπως να πάψω να ασχολούμαι μαζί του;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου και από όλους εμάς! Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά του δεν έχει τίποτα πρωτότυπο σε σχέση με όλων εκείνων που όταν δεν γίνεται το δικό τους, αντιδρούν όχι απλώς κάπως έτσι, αλλά ακριβώς, έτσι. Κατά τη γνώμη μου, αν και εφόσον δεν ήθελες να ολοκληρώσετε, τότε πολύ καλά έκανες και έβαλες μια τελεία. Και θα σου πω και κάτι, έτσι για να μην νιώθεις ενοχές και μόνο και μόνο για να μην θεωρείς ότι το φταίξιμο και η κατάληξη αυτή σου ανήκει. Με άλλα λόγια ότι φέρεις εσύ και μόνο την ευθύνη. Αν λοιπόν, αγαπητή yolo – φίλη εκτός από το «εγώ» του άκουγε και εσένα, αν σεβόταν την επιθυμία σου, τότε πολύ απλά, πίστεψέ με μόνο έτσι δεν θα αντιδρούσε. Θα σου έλεγα λοιπόν, αντί να του στέλνεις μηνύματα και αντί να τον παρακαλάς να έρθει να τον δεις, όπως μου γράφεις, θα σου έλεγα να τον αφήσεις στον κόσμο του και να δεις τι θα κάνεις εσύ με το δικό σου. Δηλαδή, πάψε να ασχολείσαι μαζί του! Πίστεψέ με, είναι το καλύτερο, το σωστότερο και το πλέον αξιοπρεπές, αν σέβεσαι τον εαυτό σου. (Κάντο εσύ, γιατί από εκείνον μην το περιμένεις).

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!