Είμαι 18 ετών και έχω μια σχέση ου μετράει τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Από τη μέρα που γνωριστήκαμε με το αγόρι μου, είμαστε συνέχεια μαζί. Κάθε μέρα, όλη μέρα! Τα τελευταία δύο χρόνια, όμως, αυτό θα μπορούσα να πω ότι έχει αλλάξει, μιας και εκείνος ξεκίνησε δουλειά, αλλά και πάλι, τα καταφέρνουμε… Το θέμα, όμως, τώρα που τελείωσα και εγώ το σχολείο, είναι ότι θα πρέπει να χωριστούμε για τρεις μήνες. Βρήκα μια δουλειά στην Αμερική και θα πρέπει να λείψω. Τι θα κάνω; Πώς θα τα καταφέρουμε;

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλά, την Αμερική δεν τη λες και κοντά… Ένα τσιγάρο δρόμος, σίγουρα δεν είναι, αλλά μην φέρνεις και τη συντέλεια του κόσμου… Τι θέλω να πω. Από όσα μου γράφεις, καταλαβαίνω ότι δεν έχετε χωριστεί ποτέ και αυτό σίγουρα μετά από τέσσερα χρόνια, είναι δύσκολο. Όμως, από τη μια θέλω να σου πω ότι δεν πρόκειται για πάντα, αλλά μόνο για τρεις μήνες και από την άλλη, θα σου πρότεινα να το δεις και ως ένα «refresh” για τη σχέση σας. Το πολύ μαζί … σκοτώνει, όπως λέει και η Χάρις Αλεξίου και θα σου έλεγα να μην την αμφισβητείς. Είστε πολύ μικροί και οι δύο για να περνάτε τη σχέση σας σαν μαγνητάκια και πίστεψέ με, είναι και άκρως επικίνδυνο! Θα σας κούραζε πολύ μια τέτοια κατάσταση. Δες θετικά αυτή την εξέλιξη λοιπόν και θα δεις ότι ο καιρός θα περάσει πολύ γρήγορα… Τρεις μήνες είναι όλο και όλο!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!