Με λένε Δήμητρα και είμαι 16 ετών. Ξέρω ότι πολλοί λένε ότι στην ηλικία μου δεν υπάρχει αγάπη και όμως… Από δεκατριών ετών είμαι με κάποιον που μπορώ να πω ότι μου έμαθε τι πάει να πει αγάπη και το εννοώ… Εκείνος είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από μένα. Όλο αυτό το διάστημα μας έχουν συμβεί πολλά και μας έχουν δέσει… Φέτος το Καλοκαίρι, με απάτησε. Δεν το περίμενα! Έκανε σχέση για δέκα μέρες με μια άλλη κοπέλα, όταν ήταν διακοπές. Μόλις γύρισε, μου αποκάλυψε τα πάντα. Τον συγχώρεσα, γιατί όντως το είχε μετανιώσει. Μέσα μου πίστυεα ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοια, αλλά να που το έκανε… Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να μην τον συγχωρήσω. Είναι ο άνθρωπος που με στηρίζει. Τον αγαπώ. Αυτό που με φοβίζει, είναι ότι μπορεί και να το ξανακάνει. Άλλωστε, έτσι μου είπε και ο ίδιος, δεν ξέρει πως θα αντιδράσει σε μια ανάλογη κατάσταση. Μήπως προσπαθεί να μου πει κάτι; Γιατί να θέλει να με πληγώσει, αφού ξέρει ότι θα με χάσει…

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Στα δεκαέξι σου, ακόμα και αν είχες συναντήσει την αληθινή αγάπη, που όπως γράφεις και εσύ, άλλοι λένε ότι είναι δύσκολο ή εγώ ότι σε εκείνη την ηλικία, πιθανώς και να μην υπάρχει, πίστεψέ με, δεν είναι στο πρόσωπο του «αγαπημένου» σου. Ξέρω ότι σε στεναχωρώ, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Αυτή τη στιγμή, βέβαια, είμαι βέβαιη ότι αυτό που για όλους εμας είναι ολοφάνερο, εσύ δεν μπορείς να το δεις. Είσαι ερωτευμένη, αλλά όχι με το σωστό άνθρωπο. Σε απάτησε, σου το είπε, τον συγχώρεσες και; Μήπως το μετάνιωσε; Σε καμιά περίπτωση, αντίθετα, σε προειδοποίησε ότι είναι επιρρεπής και μάλλον θα κυλήσει ξανά σε κάποια αντίστοιχη περίπτωση. Σωστά; Και εσύ; Θα ζεις με το φόβο, θα του μοιράζεις συγχωρέσεις και θα πιστεύεις ότι είναι το άλλο σου μισό; Λοιπόν, ξέρεις κάτι; Πιστεύω ότι εκμεταλλεύεται τα συναισθήματά σου και έχει σίγουρη τη συγγνώμη σου. Εδώ, λοιπόν, θα πρέπει να φερθείς έξυπνα και τελεσίδικα. Ξεκαθάρισέ του μια και έξω ότι σε περίπτωση «επανάληψης του λάθους», δεν θα υπάρξει δεύτερη ή μάλλον τρίτη ευκαιρία. (Αν αποφασίσεις να μείνεις μαζί του… βέβαια, γιατί … φιλενάδα, ο «έρωτας της ζωής σου, είναι ή μάλλον … παραείναι άστατος πολύ! Δε βρίσκεις;)

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!