Απ' ότι φαίνεται, το να μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με τον σκύλο σου μόνο κακό δεν είναι, ίσα ίσα που είναι ιδανικό τόσο για σένα, όσο και γι' αυτόν. Αφού πλέον οι κάλτσες σου είναι και δικιές του (για να τις μασουλήσει, όχι να τις φορέσει), αφού το μαξιλάρι σου είναι και δικό του γιατί να μην μοιραστείς μαζί του και το κρεβάτι σου; Σου έχω 6 λόγους που θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις!

1. Θα σε ηρεμήσει. Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι επιλέγουν να κοιμούνται παρέα με τα σκυλάκια τους εδώ και άπειρα χρόνια. Ακόμη κι αν δεν έχεις τη ράτσα σκύλου που από τη φύση της είναι προορισμένη να σε προστατέψει και μόνο η παρουσία του δίπλα σου αρκεί για να νιώσεις γαλήνη και χαλάρωση.

2. Μαζί του θα νιώσεις ασφάλεια. Οι ήχοι που ακούγονται ξαφνικά μέσα στο σκοτάδι, το αέρας που χτυπάει πάνω στα τζάμια, οι γείτονες που ουρλιάζουν κι οποιαδήποτε άλλη άβολη κατάσταση, ξεπερνιέται πολύ πιο εύκολα όταν νιώθεις ότι ο σκύλος σου είναι πανέτοιμος να σε προστατέψει αν χρειαστεί.

3. Θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς καλύτερα. Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων (αλλά και άπειρες σχετικές έρευνες) υποστηρίζουν πως όταν κοιμάσαι με το τετράποδό σου, ο παλμός του κι ο ρυθμός που αναπνέει, είναι ό,τι καλύτερο για εσένα και τον ύπνο σου.

4. Θα έρθετε πιο κοντά. Όπως εσύ θέλεις να περνάς όλη σου την ημέρα μαζί του, να το πασπατεύεις, να το χαϊδεύεις, να το φιλάς και να παίζετε, έτσι κι εκείνο, δεν μπορεί να σε αποχωριστεί όταν φεύγεις για δουλειά/σχολή ή όταν πέφτεις για ύπνο. Αν μοιραστείς μαζί του το κρεβάτι και το μαξιλάρι σου το σίγουρο είναι ένα: θα έρθετε πολύ πολύ πολύ πιο κοντά.

5. Θα σε ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Με τόσο τρίχωμα και την ανάσα του πάνω από το κεφάλι σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα κρυώσεις λεπτό. Θα νιώσεις λες και κοιμάσαι αγκαλιά με το λούτρινο αρκουδάκι που είχες στην παιδική σου ηλικία ή ακόμη καλύτερα, με ένα καλοριφέρ. Ποτέ ξανά δε θα ξυπνήσεις από το κρύο ή επειδή έχεις ξεσκεπαστεί!

Αποτέλεσμα εικόνας για dog gif

6. Και θα έχεις άφθονο αστείο υλικό για το instagram. Έλα, εντάξει, αφού μοιράζεσαι έτσι κι αλλιώς τόσες φωτογραφίες με τον σκύλο σου, τι θα πάθεις αν ανεβάσεις και μερικές ακόμη από το πρωινό σας ξύπνημα; Ε μια φωτογραφία #IWokeUpLikeThis επιβάλλεται, παιδιά.

xx