Πριν από ένα μήνα είχα βγει για φαγητό με μια φίλη μου. Στο εστιατόριο αυτό είδα ένα πολύ ωραίο παιδί που μου έκανε κλικ κατευθείαν. Δεν έχασα ευκαιρία και φρόντισα αμέσως να ρωτήσω και να μάθω πολλά πράγματα για εκείνον. Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα και το πρόβλημα είναι αλλού. Δεν έχει ούτε facebook, αλλά ούτε και κάποιο άλλο λογαριασμό στα social media. Δεν ξέρω πώς να τον πλησιάσω; Από την άλλη, δεν θέλω να πάω να τον πλησιάσω εγώ πρώτη. Φοβάμαι. Μπορεί να με θεωρήσει εύκολη.

---------------------------------------------------------------------------

Καλό το facebook, καλό και αυτό που μου γράφεις. Δηλαδή, φιλενάδα, όποιος δεν έχει facebook τον χάνουμε; Πίστεψέ με, δεν είναι ο μόνος τρόπος για να τον πλησιάσεις. Το ενδεχόμενο ακόμα και να είχε λογαριασμό, ακόμα και αν αποδεχόταν το αίτημα φιλίας από μέρους σου να μην σου απαντούσε σε μια inbox κίνησή σου; Τι θα σήμαινε για σένα; Για σκέψου το! Εγώ, πάντως, θα σου προτείνω το εξής. Άσε το face (book) και κοίταξε να τον βρεις «face to face”. Από την άλλη, μέσα σε ένα βράδυ έμαθες τόσα για εκείνον, κάτι μου λέει λοιπόν ότι από εκείνους που τα έμαθες, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πιθανότατα να σας φέρουν σε επαφή! Κάνε μια δοκιμή και νομίζω ότι θα πετύχει!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!