Είναι οι κορνίζες των ματιών σου, οι λεπτομέρειες που μπορούν να αναδείξουν (ή όχι) το πρόσωπό σου! Τα φρύδια σου μπορούν να γίνουν το bonus της γοητείας σου, αρκεί να τους φερθείς σωστά!

Το τσιμπιδάκι δεν είναι το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι

Αναμφισβήτητα, η νούμερο ένα προϋπόθεση για όμορφα φρύδια είναι το σωστό σχήμα τους, που θα πετύχεις με μια επίσκεψη στην αισθητικό σου κάθε 3-4 εβδομάδες. Ενδιάμεσα θα πρέπει να ασχοληθείς κι εσύ λίγο, αφαιρώντας κάποιες τριχούλες που μοιράια θα κάνουν την εμφάνισή τους στο μεσόφρυο ή και κάτω από το τόξο. ΑΛΛΑ, ένα πράγμα που είναι σημαντικό να κάνεις ΚΑΘΕ μέρα είναι να τα βουρτσίζεις με ένα ειδικό βουρτσάκι φρυδιών. Έτσι, θα διατηρήσουν καλύτερα στο σχήμα τους και θα δείχνουν πολύ πιο περιποιημένα!

Η κλωστή που κάνει θαύματα!

Εάν υποφέρεις και μόνο στην ιδέα να πας κάπου για να σου βγάλουν τα φρύδια, να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη. Μπορεί οι φίλες σου να σε λένε γκρινιάρα, όμως στην πραγματικότητα αυτή η απέχθειά σου για το τσιμπιδάκι πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα. Σ' αυτή την περίπτωση, δοκίμασε να αφαιρέσεις τα φρύδια με κλωστή, μια τεχνική που είναι διαθέσιμη σε αρκετά brow bars και είναι πιο ανώδυνη (καλά, όχι εντελώς!) από το τσιμπιδάκι ή το κερί και επιπλέον δεν αφήνει την επιδερμίδα σου κόκκινη και ερεθισμένη.

Δες κι εδώ 5 τρόπους να μην ξαναπονέσεις π-ο-τ-έ όταν βγάζεις φρύδια...

Ένα καλό μολύβι φρυδιών είναι επένδυση!

Ακόμα κι αν τα φρύδια σου είναι αρκετά πυκνά, είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια κενά κατά τόπους. Για να δώσεις μια ομοιόμορφη όψη και να τονίσεις το βλέμμα σου, συμπλήρωσέ τα με ένα μολύβι φρυδιών στη φυσική τους απόχρωση. Στη συνέχεια, πέρασε όλο το φρύδι με μια διάφανη μάσκαρα φρυδιών με υφή τζελ. Να είσαι σίγουρη ότι θα κάνει τη διαφορά!

Το σωστό σχήμα είναι το φυσικό σου

Αποτέλεσμα εικόνας για eyebrow trimming gif

Οι μόνες ακόμα και στα φρύδια έρχονται και παρέρχονται, όμως η καλύτερη επιλογή είναι να μείνεις πιστή στο φυσικό σχήμα τους που θα δείχνει πιο «σωστό» στο πρόσωπό σου και επιπλέον δεν θα θέλει υπερβολική φροντίδα για να διατηρηθεί.

Δώσε περισσότερο όγκο

Για να αποκτήσεις πιο έντονα, πυκνά φρύδια, δοκίμασε το εξής κόλπο: Άπλωσε λίγη σκιά φρυδιών περίπου στο κέντρο του τόξου και στη συνέχεια με μια βούρτσα για φρύδια παράσυρέ τη δεξιά και αριστερά έτσι ώστε να «σβηστεί» ομοιόμορφα στην επιφάνειά τους. Μην το παρακάνεις όμως! Ο στόχος σου είναι τα φρύδια σου να δείχνουν απλώς περιποιημένα -όχι ψεύτικα. Ιδιαίτερα στις αρχές του τόξου (κοντά στη μύτη) απόφυγε να βάλεις οποιοδήποτε προϊόν. Έτσι το συνολικό αποτέλεσμα θα δείχνει πιο φυσικό!

Καστορέλαιο για θρέψη

Εάν σε κάποια φάση της ζωής σου έβγαλες υπερβολικά τα φρύδια σου και τώρα είναι πιο λεπτά από ό,τι θα ήθελες, ο σύμμαχός σου είναι το καστορέλαιο. Άπλωσε μια σταγόνα σε κάθε φρύδι πριν πέσεις για ύπνο, κάνοντας ελαφρύ μασάζ για να απορροφηθεί. Θα τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πολύ πιο γρήγορα!

Δες κι εδώ τα λάθη που σίγουρα κάνεις όταν φτιάχνεις τα φρύδια σου...

Βρες τον ειδικό που σου ταιριάζει

Κακά τα ψέματα, λίγες από εμάς μπορούν να βγάλουν τα φρύδια τους έτσι ώστε να δείχνουν όμορφα και (κυρίως) συμμετρικά μόνες τους! Μια καλή αισθητικός θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις και να διατηρήσεις το ιδανικό για το πρόσωπό σου σχήμα και θα σου δώσει συμβουλές για το πώς να τα περιποιείσαι ώστε να δείχνουν πάντα τέλεια!

Αποτέλεσμα εικόνας για eyebrow trimming gif