Η Wella Professionals Couture Color παρουσιάζει το Bronde Luxe , τη νέα πιο hot τάση της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016. Ως ειδικός στον τομέα των  υπηρεσιών χρώματος, η Wella Professionals  έχει επαναπροσδιορίσει και αναπτύξει την τάση Bronde, οδηγώντας την σε νέα ύψη.

Η τάση Bronde είναι ένας πλούσιος, φυσικός συνδυασμός δύο αποχρώσεων – blonde και brunette – που επιτυγχάνεται ανοίγοντας το χρώμα των μαλλιών χωρίς έντονες αντιθέσεις. Αυτή η τεχνική ανάδειξης του χρώματος αφορά ιδιαίτερα γυναίκες με σκούρα μαλλιά, που θέλουν να πετύχουν ένα πιο ανοιχτό χρώμα που να είναι μοναδικό και προσωπικό. Λόγω της αρκετά περιορισμένης παλέτας του, το Bronde παραδοσιακά θεωρείται ότι είναι ένα look μόνο για καστανές. Με τη νέα υπηρεσία Bronde Luxe της Wella Professionals, οι colorist, έχοντας στα χέρια τους μια απεριόριστη γκάμα χρωματικών αποχρώσεων μπορούν να πετύχουν ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα Bronde, ανεξάρτητα από το βασικό χρώμα που έχουν τα μαλλιά μιας γυναίκας.

Εξατομικευμένη υπηρεσία χρώματος

Mε την εμπειρία χρόνων και την  δεξιοτεχνία της στις βαφές, η Wella Professionals  έχει οδηγήσει το Bronde   στο επόμενο επίπεδο, ώστε η στρατηγική τοποθέτηση ανοιχτών και σκούρων αποχρώσεων να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάδειξη οποιουδήποτε χρώματος και για να προσφέρει σε κάθε γυναίκα το δικό της εξατομικευμένο Bronde Luxe look.

Η τεχνική Bronde είναι η κορυφαία επιλογή για τις γυναίκες που δεν αποζητούν ένα ενιαίο χρώμα και η  προσέγγιση της Wella Professionals  σ’ αυτή την τεχνική, προσφέρει ένα κορυφαίο αποτέλεσμα Couture Color που μπορεί να επιτευχθεί μόνο στο κομμωτήριο.

Η προσέγγιση Couture Color μεταλλάσσει το Bronde σ’ ένα εσκεμμένα δημιουργημένο χρώμα που αποπνέει αίγλη με ελκυστικές διαφοροποιήσεις σε περλέ, λαδί και καφέ αποχρώσεις. Οδηγούμε το Bronde σε διαφορετικά χρωματικά σύμπαντα: Για τα κόκκινα, δημιουργούμε μία μετάβαση από το κόκκινο tizian (κόκκινο-πορτοκαλί-καφέ) στο ξανοιγμένο –από τον ήλιο- κόκκινο της φράουλας, από το μπλε σαντρέ στο πλατινένιο του πάγου και από το σχεδόν μαύρο στο βιολέ. Στη σεζόν Φ/Χ 2016, το Bronde παίρνει περισσότερες από μία μορφές – ένα ολόκληρο φάσμα υψηλής ποιότητας σε μια χρωματική παλέτα φωτοσκιάσεων.

Ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών χρώματος Bronde Luxe

Για να επιδείξει το εύρος της συλλογής Blonde Luxe, o Josh Wood, Global Creative Director for Color της Wella Professionals δημιούργησε 7 κορυφαία looks χρησιμοποιώντας την τεχνική Bronde, τη μεγάλη γκάμα αποχρώσεων της Illumina Color, καθώς και μια νέα απόχρωση – το Καστανό Ανοιχτό Φυσικό Ματ. Με τον τέλειο συνδυασμό απίστευτης αντανάκλασης φωτός και προστασίας των μαλλιών, η Illumina οδηγεί σε ένα όμορφο εξατομικευμένο χρωματικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι μοναδικό κάθε φορά.

Πολυτελής εμπειρία περιποίησης με το ΝΕΟ Light Luminous Reflective Oil

Βασισμένη στο κορυφαίο πνεύμα του Couture Color, η υπηρεσία Bronde Luxe προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στην περιποίηση των μαλλιών. Η σειρά Oil Reflections είναι η πρώτη σειρά της Wella Professionals με πολύτιμα έλαια, η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει στα μαλλιά μια εμπειρία πολυτελούς περιποίησης με κορυφαία αποτελέσματα, έως και 3 φορές απαλότερα μαλλιά* και άμεση φωτεινότητα. 

Η Wella Professionals Oil Reflections, με έλαιο καμέλιας και εκχυλίσματα λευκού τσαγιού, έχει δημιουργηθεί με το αποκλειστικό πρόγραμμα Oleology για να βοηθήσει την προστασία των μαλλιών σας από τη φυσική αποδόμηση των λιπιδίων για μια απαλή και λεία επιφάνεια της τρίχας.

Το βασικό προϊόν της συλλογής - σε συνδυασμό με το δημοφιλές έλαιο μαλλιών Wella Professionals Luminous Smoothening Oil  - είναι το νέο Light Luminous Reflective Oil.  Σε τέλεια ισορροπία προς το αρχικό έλαιο, το νέο Luminous Reflective Oil, με έλαιο καμέλιας, προσφέρει μια ελαφριά υφή με απαλή λάμψη. Το πρόγραμμα Oleology προστατεύει την επιφάνεια της τρίχας, ώστε το φως να ανακλάται και να αποκαλύπτει μια περλέ και ιριδίζουσα λάμψη. Αυτό το καθιστά την τέλεια επιλογή για τις γυναίκες με λεπτά μαλλιά και αναζητούν μια επιπλέον δόση πολυτελούς περιποίησης και λάμψης στα μαλλιά τους, αλλά ενδεχομένως να αισθάνονται ότι τα παραδοσιακά έλαια βαραίνουν τα μαλλιά τους

Εάν έχεις πιο χοντρή τρίχα ή προτιμάτε μια πιο πλούσια αίσθηση, το κορυφαίο σε πωλήσεις Luminous Smoothening Oil με έλαιο μακαντέμια αντανακλά το φως και αποκαλύπτει μια λαμπερή, εκτυφλωτική αντανάκλαση. Με δύο πολυτελή έλαια μαλλιών για να επιλέξεις, μπορείς να προσαρμόσεις τη διαδικασία  περιποίησης που ακολουθείτε καθημερινά στον δικό σου τύπο μαλλιών και στο προσωπικό σου στυλ.

Το Wella Professionals Light Luminous Reflective Oil είναι το τέλειο προϊόν περιποίησης μαλλιών για μετά τη θεραπεία Bronde Luxe – το οποίο περιέχει εκχυλίσματα ελαίου καμέλιας, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που χαρίζει άμεση φωτεινότητα και την πολυπόθητη θρέψη στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

 

Φωτογραφίες