To πολυσυζητημένο no-gravity room της Shiseido ’’προσγειώθηκε’’ στο Attica Golden Hall  για μία εβδομάδα (17-22/10), δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να ’’αψηφήσουν’’ το νόμο της βαρύτητας και να απαθανατίσουν μια μοναδική τους στιγμή, φέρνοντας τα πάνω κάτω στα social media με τα #shiseidonogravity #feelthelift.

Οι μοναδικές ιδιότητες σύσφιξης, ανόρθωσης και lifting της νέας σειράς προϊόντων της Shiseido Bio-Performance Lift Dynamic Collection, με προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμα συστατικά, αποτέλεσαν το έναυσμα για το μοναδικό installation που κέντρισε με μιας το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκόμενων. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων (serum, κρέμα ημέρας & ματιών) της Shiseido, η οποία αποτελεί το κλειδί για την άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας, παρουσιάστηκε με τον πλέον ευφάνταστο και καινοτόμο τρόπο.

Παράλληλα σε ένα ξεχωριστό Beauty meeting την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, η Shiseido παρουσίασε σε beauty editors καθώς και beauty και fashion bloggers τη νέα συλλογή κραγιόν Rouge Rouge Collection, μια ολοκληρωμένη σειρά από 16 αληθινά κόκκινα κραγιόν.

Με την προτροπή ’’Do you dare to wear Red?’’, o Creative Director της Shiseido, Βαγγέλης Θώδος, επέλεξε ανάμεσα στις 16 νέες κόκκινες αποχρώσεις το ιδανικό κόκκινο για όλες τις παρευρισκόμενες, σύμφωνα με το χρωματικό τόνο του δέρματος, τη διάθεση και το στυλ τους. Mε υψηλής ποιότητας χρωστικές, άνετη αίσθηση στα χείλη και βάθος στο χρώμα, τα κραγιόν Rouge Rouge σαγηνεύουν, προσδίδοντας μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε γυναίκα.

Φωτογραφίες