Τι την έκανες την αρχή βρε Cara μου; Τα φρύδια-θάμνος έγιναν θεσμός, όπως και οι απεγνωσμένες προσπάθειες να τα αποκτήσουμε κι εμείς.. Βέβαια υπάρχει και η αντίπαλη πλευρά που είναι της λογικής "όσο πιο λεπτά, τόσο πιο καλά". Σε όποιο στρατόπεδο κι αν ανήκεις, είμαι σίγουρη ότι κάθε φορά που πιάνεις το τσιμπιδάκι, 1-2 λαθάκια τα κάνεις. Διάβασε παρακάτω και κρίνε μόνη σου. 

1. Παμπάλαιο τσιμπιδάκι 

Σίγουρα θα σου έχει τύχει να προσπαθείς να βγάλεις τα φρύδια σου και να σιχτιρίζεις επειδή είναι αδύνατο να παγιδεύσεις τις ανεπιθύμητες τριχούλες. Αυτό είναι και το καμπανάκι που σου λέει ότι μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις τσιμπιδάκι φρυδιών. Τώρα, σε περίπτωση που καίγεσαι και το μόνο που έχεις είναι το φθαρμένο τσιμπιδάκι σου, μια λύση είναι να περάσεις τις άκρες με λίγο οινόπνευμα. Θα τις καθαρίσει κάπως και θα κάνεις τη δουλειά σου μέχρι να πάρεις ένα καινούριο. 

2. Το παρατραβάς

Στην κυριολεξία. Δεν είπαμε να κυκλοφορείς με δυο θάμνους πάνω από τα μάτια, ούτε όμως και να γίνεις σαν μάγισσα της Disney, με δυο λεπτά τόξα για φρύδια. Τα πολύ βγαλμένα φρύδια δεν πρόκειται να καδράρουν σωστά το πρόσωπό σου, άσε που θα κάνουν την όψη σου πιο άγρια.

3. Το τόξο του θριάμβου

Θέλεις να δείχνεις μονίμως έκπληκτη; Όχι ε; Τότε χαλάρωσε λίγο με το τόξο των φρυδιών σου. Βρες τη γωνία που σου ταιριάζει και μην το παρακάνεις. 

4. Μισές δουλειές

Ποτέ δεν κατάλαβα τη θεωρία ότι δεν πρέπει να πειράζουμε την επάνω μεριά των φρυδιών μας. Προτείνω να την περιποιείσαι εξίσου με την κάτω, αφού μόνο έτσι θα έχεις ένα αποτέλεσμα που θα δείχνει ομοιόμορφο και περιποιημένο. 

5. Ήρεμα με το μολύβι

Το νόημα του να χρησιμοποιείς μολύβι φρυδιών είναι για να τονίσεις τα φυσικά σου φρύδια, όχι να τα κάνεις να κυριαρχήσουν στο πρόσωπό σου. Ξέχνα τις πολύ σκούρες αποχρώσεις που θα σε κάνουν να δείχνεις άγρια και επέλεξε ένα μολύβι έναν τόνο πιο ανοιχτό από αυτόν των φρυδιών σου. Γέμισέ τα με απαλές, κοφτές κινήσεις και χτένισε με το ειδικό βουρτσάκι για πιο natural τελείωμα. Να θυμάσαι: στόχος είναι να γεμίσεις τα φρύδια, όχι να τα ζωγραφίσεις απ' την αρχή.