Εδώ και ενάμιση χρόνο είμαι με ένα παιδί και είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη μαζί του. Πριν Από λίγες μέρες, όμως, έμαθα ότι το Καλοκαίρι είχε βρεθεί ερωτικά και μάλιστα αρκετές φορές με την «κολλητή» του. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ απόμακρος μαζί μου, αλλά δεν είχα καταλάβει για ποιο λόγο. Το παραδέχτηκε και λέει οτι είχε σκοπό να μου το πει. Βλακείες! Είμαι τόσο θυμωμένη μαζί του αλλά εκείνος κάνει τα πάντα για να μην χωρίσουμε.. Το έχει μετανιώσει λέει και τέτοια... Δεν ξέρω αν όντως έχει αλλάξει ομως.. Τι να κάνω; Ούτε εγώ θέλω να χωρίσουμε αλλά δεν γίνεται αλλιώς (αν το είχε μετανιώσει δεν θα το έκανε ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι)

 

----------------------------------------------

Έχω την εντύπωση ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να πάρεις μια απόφαση. Αυτό σου το λέω γιατί από τη μια μου γράφεις ότι είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του και από την άλλη ότι αν και ούτε εσύ θέλεις να χωρίσετε, δεν γίνεται αλλιώς… Με λίγα λόγια φάσκεις και αντιφάσκεις, γιατί πολύ απλά, δεν ξέρεις τι θες,. Είσαι πολύ θυμωμένη επίσης και μπορεί ο θυμός σου να είναι και εκείνος που δεν σε αφήνει να σκεφτείς. Μήπως να ηρεμούσες; Πάντως, αν θες τη γνώμη μου, θα σου έλεγα ότι αυτό που έκανε και μάλιστα κατ’ επανάληψη, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί κάποιο άλλο Καλοκαίρι με κάποια άλλη … «κολλητή του». Θα το ρισκάρεις; Εσύ αποφασίζεις!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!