Ολα αυτά τα χρώματα που επιλέγουμε - δήθεν - τυχαία για το δωμάτιο μας, μόνο τυχαίες επιλογές δεν είναι τελικά. Οι αποχρώσεις του δωματίου σου έχουν πολλά να δείξουν για σένα και την προσωπικότητα σου, σε βαθμό να μαρτυρούν πολλά περισσότερα απ' όσα λες εσύ η ίδια. Το γούστο σου, οι χρωματικές επιλογές, η διακόσμηση, όλα βρίσκονται συγκεντρωμένα μέσα στο υπνοδωμάτιο σου! Ρομαντικό, χαλαρό ή σικ μίνιμαλ; Διάλεξε αυτό που μοιάζει περισσότερο στο δικό σου και θα δεις την προσωπικότητα σου να περιγράφεται σε μερικές σειρές:

Ένα μείγμα από έντονα, ζωηρά χρώματα. Το υπνοδωμάτιο σου αποτελεί μια απόδειξη της αστείας, ευχάριστης και ζωηρής προσωπικότητάς σου. Έχεις τρομερή αίσθηση του χιούμορ, αρκετή αυτοπεποίθηση, τάση προς ανεξαρτησία κι αυτονομία, παρόλο που έχεις πολύ καλές σχέσεις με τους φίλους και τους συγγενείς σου. Τι άλλο σε χαρακτηριζει; Η ανάγκη για περιπέτεια!

Διαφορετικές αποχρώσεις και υφές αρμονικά συνδυασμένες. Είσαι ένα αρκετά εξωστρεφές άτομο που συχνά έχει υπέροχη αλλά και κάποιες φορές περίεργη φαντασία. Το δωμάτιο σου είναι γεμάτο αναμνήσεις και πράγματα που σου θυμίζουν ταξίδια, εκδρομές και όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Έχεις έντονη δημιουργικότητα και είσαι αρκετά ρομαντική, οπότε το δωμάτιο σου καταφέρνει να συνδυάσει όλα τα αντιφατικά στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν.

Κυρίως λευκό. Αν το δωμάτιο σου είναι κατά βάση λευκό, τότε είσαι άτομο που επιδιώκει τη σταθερότητα, τη σιγουριά και την ηρεμία. Για σένα το δωμάτιο σου είναι αυτός ο μαγικός χώρος που διώχνει το στρες και την ένταση που έχει η καθημερινότητα σου, ενώ παρόλο που αγαπάς την πολυκοσμία, σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου.

Γκρι και παστέλ τόνοι. Εσύ που έχεις επιλέξει τέτοιους χρωματικούς τόνους, αναζητάς τη γαλήνη και την ισορροπία στη ζωή σου. Το γούστο σου είναι κλασικό και διαχρονικό, ενώ η διακόσμηση του δωματίου σου θέλεις να είναι παραδοσιακή. Πολλές φορές εντυπωσιάζεις τους άλλους με την εξυπνάδα και τις ικανότητες σου, πετυχαίνοντας παραπάνω πράγματα από αυτά που στόχευες.

Γήινοι τόνοι και μπλε/καφέ/πράσινες αποχρώσεις. Το δωμάτιο σου αντιπροσωπεύει την down-to-earth προσωπικότητά σου και την καλή σχέση που έχεις με τους δικούς σου, οικογένεια και φίλους. Είσαι αξιόπιστο άτομο και κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Δεν αντέχεις τους τσακωμούς και την ένταση, οπότε αποφεύγεις τις διαφωνίες και τις κόντρες (και πολύ καλά κάνεις, δηλαδή). Προσκαλείς αρκετά συχνά κόσμο στο χώρο σου, για να περάσετε χρόνο μαζί, να μιλήσετε, να δείτε ταινίες κι αποτελεί σαν το meeting point της παρέας για τα απογεύματα της Κυριακής.

Μαύρο χρώμα σε έπιπλα και τοίχους. Έχεις διαλέξει ένα πολύ σκούρο χρώμα για το δωμάτιο σου, ίσως αυτό συμβαίνει γιατί θέλεις ο χώρος σου να είναι αποκλειστικά δικός σου, χωρίς πολύ κόσμο να μπαινοβγαίνει και να ψαχουλεύει τα πράγματα σου. Θέλεις να σέβονται το δωμάτιο σου (και ποιος δε θέλει δηλαδή), οπότε τα άτομα που μπαίνουν στο δωμάτιο σου είναι απλά λίγα και καλά. Είσαι ανεξάρτητη, ισχυρογνώμων και μαχητική, το λέει εξάλλου και ο τοίχος του δωματίου σου.

xx