Μπορεί να σου αρέσει, να τον έχεις ερωτευτεί, να θέλεις να τον βλέπεις συνέχεια, να τον stalkάρεις στα social media, να να να. Αλλά, τι να τον κάνεις αν δεν είναι ασυναγώνιστος στο θέμα φιλί; Πριν βιαστείς να τον απορρίψεις ή πριν σκοτωθείς να δοκιμάσεις το γαλλικό φιλί του, για διάβασε τι σου επιφυλάσσει το ζώδιο του:

Κριός. Πάθος, πολύ πάθος. Φαντάσου να σε αρπάζει και να σε φιλάει ο Harry Styles, κάπως έτσι θα είναι και το φιλί του Κριού. Από την αρχή μέχρι το τέλος, υπάρχει ένταση. Χλιαρό φιλί από Κριό δε θα πάρεις ΠΟΤΕ. Τι του αρέσει; Να αγγίζει το πρόσωπο σου και τα μαλλιά σου όσο σε φιλάει (υποκλινόμαστε).

Ταύρος. Συνήθως δε φιλάει αυθόρμητα, πριν κάνει κάθε κίνηση του το έχει χιλιοσκεφτεί, πράγμα που φαίνεται και στο φιλί του. Αν θέλεις βέβαια να δοκιμάσεις τις άμυνες τους, ευκαιρία να φορέσεις ένα έντονο άρωμα - τότε, ναι, δε θα κρατηθεί και θα σε φιλήσει (είπαμε, αφού το καλοσκεφτεί).

Αποτέλεσμα εικόνας για kissing gif

Δίδυμος. Προτιμάει τα χάδια, τις αγκαλιές και να σου κρατάει καρτερικά το χέρι. Δε φημίζεται για τα φιλιά του, αλλά προφανώς δεν τα αποφεύγει κιόλας. Σίγουρα του αρέσει να σε φιλάει, απλά το έχει λίγο παραπάνω με το θέμα αφή - είναι του πιασίματος, πως το λένε. Συνήθως, κρατάει το φιλί για ξεχωριστή περίσταση/ στιγμή, δε σαλιαρίζει όλη την ώρα.

Καρκίνος. Η' αλλιώς, ο σαλιάρης ο ίδιος. Αν τρελαίνεσαι για φιλιά και αγκαλιές, εδώ βρήκες το άλλο σου μισό. Κάθε φιλί συνοδεύεται με χάδια, αγκαλιές, τρυφερά βλέμματα και τα σχετικά. Τα δίνει όλα σου λέω.

Λέων. Το μότο του (και στο φιλί και γενικά) θα μπορούσε να είναι το κλασικό "ή όλα ή τίποτα". Από τη στιγμή που θα βρει το κουράγιο να σε φιλήσει, δε θα ξεκολλάει από πάνω σου. Είναι να μην πάρει φόρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για kissing gif

Παρθένος. 'Ένας Παρθένος δεν κάνει ποτέ τίποτα πρόχειρα, τσαπατσούλικα ή αδέξια. Το ίδιο και όταν πρόκειται να σε φιλήσει. Παρόλο που κατέχει καλά την τεχνική, η αίσθηση που θα σου αφήσει -στην αρχή τουλάχιστον- είναι αυτή της διακριτικότητας και της ευγένειας. Το φιλί του Παρθένου είναι αργό, σταθερό και δείχνει σαφώς ποια είναι η πρόθεσή του: να αποκτήσει τον έλεγχο! Ακολούθησε το ρυθμό του και δεν θα χάσεις!

Ζυγός. Καθόλου μην το υποτιμάς αυτό το ζώδιο. Μπορεί να φαίνεται γλυκούλης και ντροπαλός, αλλά όταν το σηκώνει το κλίμα, γίνεται το πιο #hot φιλί που σου έχουν δώσει ποτέ. Μη σου πω ότι μπορεί να σε χουφτώσει κιόλας, ενώ σε φιλάει. Από εκεί που δεν το περιμένεις, θα σου έρθει. Επίσης, έχει έναν δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα, οπότε μην ξαφνιαστείς αν ας πούμε σου κάνει κανένα περίεργο αστείο ή σε γαργαλήσει αμέσως μετά το φιλί. Κι απλά μην πεις ότι δε σε προειδοποίησα!

Σκορπιός. Το πιο ερωτιάρικο ζώδιο με διαφορά, αυτό είναι γνωστό σε όλους. Η ειδικότητά του: τα λεγόμενα "french kisses", τα χέρια του που πλέκονται δήθεν τυχαία στα μαλλιά σου, να σε κάνει να νιώθεις λες και έχεις βρεθεί στον παράδεισο - το λιγότερο.

Τοξότης. Δε θα ψάξει και πολύ για να βρει την κατάλληλη στιγμή για ένα φιλί, θα σε φιλήσει όποτε του έρθει, σε μια άκυρη φάση, στο πιο άκυρο σημείο. Άσε που δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά το θέμα φιλί, γι' αυτόν δεν είναι κανένα τόσο μεγάλο θέμα πια, όπως είναι για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. 

Αποτέλεσμα εικόνας για kissing gif

Αιγόκερως. Βάζει πολύ συναίσθημα και δε θέλει να δώσει απλά ένα φιλί, έτσι για να πει ότι το έδωσε. Για να μπει στη διαδικασία να φιλήσει, σημαίνει ότι νιώθει την καρδιά του να χοροπηδάει και μερικές πεταλούδες στο στομάχι. 

Υδροχόος. Κλασικός ονειροπόλος, ακόμη και στο φιλί, το μυαλό του ταξιδεύει διαρκώς. Μπορεί να είναι φουλ αφηρημένος ενώ κλειδώνει τα χείλη του στα δικά - από έναν Υδροχόο όλα να τα περιμένεις - μπορεί να σκέφτεται που θα πάτε μετά, τι θα φάτε, αν πέρασαν τα γενέθλια σου. Μην περιμένεις καμία λογική απ' αυτό το ζώδιο!

Ιχθείς. Τα πάντα είναι πιθανά μ' αυτούς, γιατί είναι αθεράπευτα ρομαντικοί. Τρελαίνονται για παθιάρικα φιλιά, αγκαλιές, χάδια - όταν ερωτευτούν, απλά πέφτουν με τα μούτρα.

xx