Λένε ότι η παραδοχή ενός προβλήματος είναι και η μισή λύση, επομένως μήπως ήρθε η ώρα να ομολογήσεις στον εαυτό σου το κόλλημα που έχεις με το κινητό σου; Κι αν δεν πιστεύεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο, τσέκαρε παρακάτω και δες αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε κάποια από αυτά τα... συμπτώματα. Spoiler alert: μάλλον στα περισσότερα.

Πανικοβάλλεσαι με το που πέσει η μπαταρία σου κάτω από 45%. Ιδανική ευκαιρία να γνωρίσεις ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους σου ψάχνοντας για φορτιστή.

Δεν κοιμάσαι άμα δεν έχεις το κινητό σου κάπου κοντά. Φρόντισε μόνο να μην το αφήνεις κάτω από το μαξιλάρι, οι περιπτώσεις που τηλέφωνα έχουν εκραγεί είναι πάμπολλες.

Σηκώνεσαι τα χαράματα να πιεις νερό και καταλήγεις να παίζεις με το smartphone σου μέχρι να ξημερώσει. Μάντεψε ποια θα σέρνεται το πρωί.

Το κινητό σου είναι το πρώτο πράγμα που πιάνεις το πρωί, πριν καν σηκωθείς από το κρεβάτι. Κι άσε το ξυπνητήρι να χτυπάει.

Προτιμάς να φύγεις από το σπίτι χωρίς κλειδιά παρά χωρίς κινητό. Πώς θα καλέσεις τον κλειδαρά άλλωστε;

Ξοδεύεις το 1/3 του μισθού σου για θήκες, ακουστικά και αξεσουάρ. Κάθε μήνα.

Παθαίνεις ένα μίνι εγκεφαλικό κάθε φορά που νομίζεις ότι το έχασες – τελικά το είχες στην τσέπη. #anakoufisi

Νομίζεις συνεχώς ότι δονείται η συσκευή σου ή ακούς κουδουνίσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Να το κοιτάξεις.

Αν τυχόν σου σπάσει η οθόνη νιώθεις σα να ράγισε ένα κομμάτι μέσα σου.

Δεν το κλείνεις ποτέ, εκτός αν είσαι στο αεροπλάνο. Κι εκεί με τα χίλια ζόρια. To flight mode τζάμπα εφευρέθηκε;

Οι συζητήσεις που κάνεις με τον δικό σου σε whatsapp και viber έχουν περισσότερη ουσία απ’ όταν μιλάτε face to face. Όλα είναι θέμα επικοινωνίας.

Έχεις ένα app για κάθε περίσταση. Από θερμιδομετρητή μέχρι ημερολόγιο περιόδου.

Τρέμεις μήπως ψάξει κανείς το κινητό σου καθώς εκεί μέσα βρίσκεται όλη η καθημερινότητά σου σε φωτογραφίες, μηνύματα και βίντεο.

Aνυπομονείς να πάει το ραντεβού σου τουαλέτα για να μπορέσεις να τσεκάρεις το τηλέφωνό σου. Ποιος ξέρει ποιος μπορεί να σε ψάχνει για κάτι επείγον. Ή πόσα likes μπορεί να έχεις στο Instagram;

Διαλέγεις αξεσουάρ για τη βραδινή σου έξοδο με την προϋπόθεση να χωράνε το κινητό σου και μετά όλα τα άλλα. Καλά τα μικροσκοπικά clutches αλλά πού να χωρέσει ολόκληρο iPhone;