Μη μου πεις ότι δεν είσαι κι εσύ κολλημένη με τα πολύχρωμα χαριτωμένα emoticons που μπορείς να βάλεις σε κάθε sms ή φωτογραφία στο Instagram; Δεν είναι μόνο ότι κερδίζεις χρόνο και δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς λέξεις, αλλά αποτελούν και έναν «κώδικα», ας το πούμε. Διότι άντε ο άλλος να καταλάβει τι θες να πεις εσύ με μια σειρά από γάτες με καρδούλες στα μάτια!

Εδώ λοιπόν θα σου δώσω μερικές ακόμη ερμηνείες για ορισμένα emoji, λίγο πιο fun και απρόσμενες. Για να μη μπορεί να σε καταλάβει κανείς εκτός από την κολλητή ή το αγόρι σου! Ξεκινώντας λοιπόν από επάνω αριστερά, να τι μπορεί να σημαίνουν τα emoji που ακολοθούν:


-Θα την ξεμαλλιάσω την άτιμη που τον κοιτάει! – Ντάξει η τύπισσα είναι φουλ σιλικόνη. – Έχω τρελό hangover, δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου. – Δεν παίζει να βγω έξω με τέτοια βροχή! – Εχμ, είμαι αδιάθετη. – Είσαι καλλιτεχνική φύση ε; - Πιστεύω σ’εσένα (αν και ο συγκεκριμένος κύριος δεν υπάρχει – τι, δεν το ήξερες;) – Νομίζω το μεξικάνικο που έφαγα χθες με πείραξε λίγο. – Ναι, ακόμα αδιάθετη είμαι (για όποιον δεν καταλαβαίνει).

Happy emojing!