Είμαι η Κατερίνα και σου γράφω από την Κέρκυρα. Το πρόβλημά μου είναι ότι χωρίς να το πολυκαταλάβω, ερωτεύτηκα τον γιατρό μου. Φυσικά, ο ίδιος δεν το ξέρει και δεν έχει καταλάβει ότι αυτό που του δείχνω δεν είναι ευγνωμοσύνη, αλλά κάτι πολύ διαφορετικό. Είναι από την Αθήνα, τον συνάντησα στο νοσοκομείο όπου πήγα μετά από μια λιποθυμική τάση. Από τότε τον έχω ξανασυναντήσει άλλες δυο φορές δήθεν τυχαία, αλλά πολύ οργανωμένα... καταλαβαίνεις. Δεν ξέρω πώς να τον πλησιάσω, αλλά είμαι σίγουρη οτιδεν του είμαι αδιάφορη. Τι να κάνω;

Έχει συμβεί σε πολλούς και πολλές. Οι σχέσεις γιατρός – ασθενής όπως άλλωστε και καθηγητής – μαθήτρια είναι σχεδόν must! Εύχομαι να ενδιαφέρεται για σένα και να προχωρήσει το πράγμα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να λειτουργήσεις πολύ προσεκτικά, μεθοδικά και χωρίς να βιάζεσαι. Από όσα κατάλαβα στο λιποθυμικό επεισόδιο που είχες, ήταν ο θεράπων ιατρός σου, άρα μια εξέταση αίματος που είναι και απλή και ανώδυνη και πολύ οικονομική, θα ήταν μια πολύ καλή αφορμή για να τον πλησιάσεις. Πήγαινε τις εξετάσεις σου, προσπάθησε να είσαι φιλική, αλλά όχι προκλητική και άνοιξέ του κουβέντα. Ο καιρός, οι ομορφιές της Κέρκυρας και όλα αυτά που μπορεί να σου φαίνονται ανιαρά, είναι εκείνα που θα σε φέρουν πιο κοντά (όχι, μια πρόταση γάμου σ' αυτή τη φάση, όπως καταλαβαίνεις, δεν κολλάει)! Αν όλα είναι θετικά, τότε μην διστάσεις και κάλεσέ τον για έναν καφέ, ξενάγησέ τον στο νησί και τα υπόλοιπα αν είναι να έρθουν, θα' ρθουν... Καλή επιτυχία.

Η νέα στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!