Κάποιες φορές το σεξ μπορεί να αποδειχτεί μια πολύ φα-ντα-στι-κή εμπειρία και κάποιες άλλες απλά να συνωμοτήσει εναντίον σου το σύμπαν και να πάνε όλα (ΟΛΑ όμως) στραβά. Μάντεψε! Ακόμη κι αυτά τα μικροπράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του σεξ  - ναι αυτά, που νιώθεις ότι θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί - είναι κι αυτά μέσα στο παιχνίδι.

Σαν να λέμε αυτά:

1. Ακούγονται κάτι περίεργοι θόρυβοι. Λίγο η τριβή, λίγο τα υγρά, λίγο ο αέρας που μπαινοβγαίνει, δε θέλει και πολύ για να ακουστεί ένας άκυρος θόρυβος πάνω στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Κι όταν με τον άλλο έχεις οικειότητα, τότε μπορεί να πείτε καμιά βλακεία, να γελάσετε και μετά - κύριοι - να το προσπεράσετε. Όταν, όμως, πρόκειται για κάποιο άτομο που δεν ξέρεις και τόσο καλά, αγχώνεσαι (χωρίς λόγο) και κάπως έτσι, χαλάει η στιγμή. 

2. Παθαίνεις ουρολοίμωξη. Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες αυτό: έκανες σεξ, όλα ωραία και καλά, λίγες ώρες μετά που πηγαίνεις στην τουαλέτα νιώθεις ένα έντονο τσούξιμο εκεί κάτω. Θεωρείς ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά δεν είναι έτσι. Α και μη βιαστείς να κατηγορήσεις τον εαυτό σου (ή και εκείνον) για θέματα υγιεινής - απλά συμβαίνει. Αν θες να το αποτρέψεις, φρόντισε να επισκεφτείς την τουαλέτα ΑΜΕΣΩΣ μετά τη σεξουαλική πράξη.

3. Δε βρίσκεται σε πλήρη στύση. Η' ακόμη χειρότερα, ενώ βρισκόταν πριν 2', δε βρίσκεται πλέον. Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να σε αγχώνει και ότι το μυαλό σου εύλογα θα πηγαίνει στο πιο αγχωτικό σενάριο (ότι δε σε θέλει πια), αλλά προτείνω να ηρεμήσεις και να μη δείχνεις τον πανικό σου. Ποιος ξέρει τι σκέφτεται, ποιος ξέρει τι τον άγχωσε, ποιος ξέρει τι του συνέβη. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό το θέμα δεν έχει να κάνει με σένα κι απλά να πρόκειται για μια άτυχη στιγμή.

4. Πονάς κατά τη διάρκεια της πράξης. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτός ο πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πέρα για πέρα φυσιολογικός. Τι μπορείς να κάνεις; Nα σταματήσεις την πράξη και να εξηγήσεις στο σύντροφο σου ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις λόγω πόνου. Τι ΔΕΝ μπορείς να κάνεις; Να υπομένεις τον πόνο και να κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα προκειμένου να μην τον ξενερώσεις. Το θέμα είναι να απολαμβάνετε εξίσου το σεξ, όχι ο ένας να απολαμβάνει και ο άλλος να υποφέρει.

weird-sex-problems

5. Θέλετε διαφορετικά πράγματα στο σεξ. Δε γίνεται να συμφωνείτε 100% σ' αυτά που θέλει ο καθένας σας να δοκιμάσει. Πότε είναι το αποκορύφωμα της ντροπής; Όταν κατά τη διάρκεια της πράξης προσπαθείτε να συνεννοηθείτε γι' αυτό που θα κάνετε αμέσως μετά, τύπου "λέω να δοκιμάσουμε αυτό...", "εε όχι, δε νιώθω άνετα", και δημιουργείται από το πουθενά ένας ολόκληρος διάλογος που ουσιαστικά χαλάει τη στιγμή. Φουλ ντροπιαστικό!

6. Δεν έρχεστε σε οργασμό. Είτε ο ένας, είτε ο άλλος, είτε και οι δυο μαζί. Όχι, μην αρχίζεις τις θεωρίες περί σχέσεων και τα λοιπά, δε σημαίνει κάτι αυτό. Ούτε έσβησε η φλόγα, ούτε περνάτε κρίση, ούτε χάθηκε η χημεία. Ξέρεις πως το λένε στην ουσία όλο αυτό: ατυχία.

7. Η' απλά κάνει άπειρη ώρα να τελειώσει (και δεν το βάζει κάτω). Άλλο δράμα από εκεί. Το έχει βάλει σκοπό ζωής να τελειώσει ακόμη κι όταν βλέπει ότι για τον χ λόγο αυτό δε συμβαίνει και απλά προσπαθεί εδώ και κανένα μισάωρο με σένα να είσαι ένα βήμα πριν κοιμηθείς. Ντρέπεσαι να του κόψεις την προσπάθεια και ταυτόχρονα δεν αντέχεις καν να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά από τη νύστα; Κουράγιο, σε όλες μας έχει συμβεί!

xx