Είσαι ντροπαλή, αλλά θα ήθελες να ήσουν σαν αυτά τα κορίτσια που είναι πάντα η ψυχή της παρέας; Αρκεί να διαπιστώσεις τι κάνουν (διαφορετικά από σένα) και να σκεφτείς ποια από αυτά τα στοιχεία στη δική τους συμπεριφορά μπορείς να υιοθετήσεις. Να, λοιπόν, τι κάνουν και είναι πάντα περιτριγυρισμένες από κόσμο:

Φέρονται ευγενικά σε όλους

Αποτέλεσμα εικόνας για girl talking gif

Οι άνθρωποι γενικά που είναι αληθινά δημοφιλείς είναι πάντα καλοί με τους άλλους. Ενδιαφέρονται πραγματικά τι κάνεις, αν σε απασχολεί κάτι και δεν διστάζουν να στο δείξουν. Μιλάμε, βέβαια, πάντα για όσους έχουν πολλούς και αληθινούς φίλους, όχι για τις περιπτώσεις εκείνων που μπορεί να ακολουθούνται από ένα ολόκληρο πλήθος αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους (γιατί υπάρχουν κι αυτοί)!

Τα πάνε καλά με τον εαυτό τους

Οι δημοφιλείς άνθρωποι έχουν πρώτα από όλους έναν πολύ ιδιαίτερο φαν: τον εαυτό τους. Δεν χαραμίζουν το χρόνο τους για να προσποιηθούν ότι είναι κάτι διαφορετικό, ξέρουν τις δυνατότητές τους, έχουν τις δικές τους απόψεις και δεν διστάζουν να τις υπερασπιστούν.

Είναι αισιόδοξα

Αποτέλεσμα εικόνας για girls laughing gif

Δύσκολα ένας απαισιόδοξος, αρνητικός άνθρωπος γίνεται δημοφιλής! Αντίθετα, μια ζεστή, θετική προσωπικότητα ελκύει τους άλλους. Εξάλλου, όλοι μας δεν θέλουμε να έχουμε γύρω μας άτομα που μας βοηθάνε να βλέπουμεπάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής; Η αισιοδοξία δεν είναι μόνο μεταδοτική, είναι και κάτι που τραβάει σαν μαγνήτης!

Έχουν πλάκα

Αποτέλεσμα εικόνας για kind girls gif

Τα δημοφιλή κορίτσια συνήθως έχουν αίσθηση του χιούμορ και τους αρέσει να κάνουν τους άλλους να γελάνε. Επιπλέον, λατρεύουν να διηγούνται ιστορίες και το κάνουν με τόση επιτυχία που μπορείς να τις ακούς για ώρες να περιγράφουν όλα τα ευτράπελα που τους συνέβησαν σε μια απλή βόλτα μέχρι το σούπερ μάρκετ. Απελευθερώνοντας την πιο αστεία πλευρά του εαυτού σου είναι βέβαιο ότι θα κερδίσεις σε δημοτικότητα.

Φροντίζουν την εμφάνισή τους

Αποτέλεσμα εικόνας για girl dressing gif

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να είναι καλλονές! Ούτε ότι δεν υπάρχουν μέρες που βαριούνται να βγάλουν τη φόρμα από πάνω τους... Ωστόσο, αυτά τα κορίτσια, έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ και φροντίζουν η εμφάνισή τους να είναι προσεγμένη.

Πιάνουν κουβέντα με όλους

Αποτέλεσμα εικόνας για girl talking gif

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να προσθέσεις κι άλλα άτομα στην παρέα σου. Εάν είσαι σνομπ ή αγενής κι αν αποφεύγεις τις συναναστροφές με όσους δεν γνωρίζεις καλά, στερείς από τους άλλους (κι από τον εαυτό σου) την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους με τους οποίους -πού ξέρεις;- μπορεί να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι!

Προσφέρουν τη βοήθειά τους

Όλοι μας εκτιμάμε ένα φίλο που είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, όταν χρειαζόμαστε βοήθεια. Συχνά όμως ξεχνάμε πόσο πολύτιμο είναι να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον, ίσως επειδή είμαστε υπερβολικά απασχολημένοι με τις δικές μας υποχρεώσεις. Εάν όμως κάνουμε μια προσπάθεια να είμαστε πιο βοηθητικοί με τους συνανθρώπους μας, όχι μόνο θα γίνουμε πιο αγαπητοί αλλά και θα νιώσουμε αυτό το υπέροχο συναίσθημα που έχεις όταν κάνεις κάτι για κάποιον άλλο!